VISU MUKANA MURROS2021 -TAPAHTUMASSA

Visu-hanke on mukana opiskelijoille, opetushenkilökunnalle ja yrityksille suunnatussa Murros2021 –tapahtumassa. Tapahtuman teemoina ovat oppiminen ja hyvinvointi, joihin Visu-hankkeessa on kehitetty erilaisia uutta teknologiaa hyödyntäviä toteutuksia.

ViSu-hankkeen tavoitteet ovat keskittyneet kehittämään uudenlaisia tapoja oppia ajasta ja paikasta riippumatta. Hyödynnämme uusia teknologioita: virtuaalista (VR) ja lisättyä (AR) todellisuutta sekä simulaatioita. Tule näkemään ja kuulemaan lisää Murros2021-tapahtuman VISU-taloon, jossa pääset tutustumaan hankkeessa kehitettyihin ratkaisuihin.

Voit tutustua ViSu-hankkeeseen etukäteen tästä videosta

 

Murros 2021 -tapahtuma järjestetään 29.4.2021 klo 9.00-16.00.
Lue lisää tapahtumasta: https://www.keuda.fi/k/murros/