Opistolaisyhdistys

Kulttuuri- ja retkeilytoimikunta, toiminta-ohjelma, 2020

ti 28.7.2020 klo 19 Turun konserttitalossa: huipputenori Juan Diego Flórez esiintyy pianisti Vincenzo Scaleran kanssa. Liput 130 €. ( Turun musiikkijuhlat)

To 13.8. 2020 klo 18.00 Nadine Sierra, Turun konserttitalo. Turun filharmoninen orkesteri, kapellimestari Lorenzo Passerini. Liput 63 euroa. Voit kysellä mahd. vapaita paikkoja.

Pe 14.8.2020 klo 19.00 Ruotsin radion sinfoniaorkesteri, ruotsalaisbaritoni Peter Mattei, kapellimestari Klaus Mäkelä. Liput 78 €.

Su 4.10.2020 klo 18.00 Franco Fagioli Baselin kamariorkesterin kanssa. Turun konserttitalo. Ohjelmassa on Mozartia. Liput 63 €. Voit kysellä mahd. vapaita paikkoja.

Suunnitteilla toukokuussa matka Hyvinkäälle, ohjelmassa mm. draamaopastus Helene Schjerfbeckin elämästä.

Lisätiedot, ilmoittautumiset ja mahdolliset peruutuspaikat:

phkirjasto@gmail.com tai tekstiviesti (kerro lähettäjän nimi) : 044 565 1167 / Pirjo

Turun työväenopiston opiskelijat ry. on rekisteröity opistolaisyhdistys, johon jokainen opistoon kirjoittautunut voi liittyä ilman erillistä jäsenmaksua.

Jäsenkortteja saa opiston toimistosta (Kaskenkatu 5, 2. krs). Jäsenkortti lunastetaan vain kerran ja se on voimassa aina, kun olet kirjoittautunut opiston opiskelijaksi.

Opistolaisyhdistyksen kokouksissa opiskelijoilla on mahdollisuus esittää opiston johdolle opinto-ohjelmaa koskevia toivomuksia ja aloitteita.

Opistolaisyhdistyksen säännöt uusittiin vuonna 2016. Avaa pdf-tiedosto tästä.

Opistolaisyhdistys tiedottaa toiminnastaan pari kertaa vuodessa ilmestyvässä toimintaohjelmassa, jota on jaossa opiston Kaskenkadun toimipisteessä. Lisäksi tapahtumista tiedotetaan opistotalon ala-aulassa olevalla ilmoitustaululla.

Tiedokas on opistolaisyhdistyksen lehti, joka ilmestyy syksyllä ja keväällä. Siihen tarkoitetut kirjoitukset voi jättää opiston toimistoon yhteystiedoilla varustettuna ja tiedotustoimikunnalle osoitettuna. Kirjoitusten sisäänjättöajat ovat 10. syyskuuta ja 10. tammikuuta mennessä.

Avaa tästä uusin Tiedokas (105)
Avaa tästä edeltävä Tiedokas (104)

Tervetuloa mukaan toimintaan. Lisätietoja voit kysyä Pirjo Haapalalta (yhdistyksen puheenjohtaja), puh. 044 565 1167.

Opistolaisyhdistyksen jäsenkortti ja voimassaoleva opiston opintomaksun kuitti on pidettävä aina mukana kaikissa opistolaisyhdistyksen tilaisuuksissa.

Opistolaisyhdistyksen kevätkauden 2020 toimintaohjelma:
toim-ohj-tekst-K2020

Tervetuloa mukaan toimintaan!