Blogin nimi vaihdettu

Tämä blogi perustettiin tammikuussa 2014 nimellä ”TurkuBETT” välineeksi, jolla Turun sivistystoimialan edustajat raportoivat BETT-opetusteknologiatapahtumasta (Lontoo).

Sittemmin blogiin on raportoitu kokemuksia myös muista opetusteknologiatapahtumista ja näin aiotaan tehdä myös jatkossakin. Tämän vuoksi blogin nimeksi on nyt vaihdettu ”Bittejä maailmalta”, joka viittaa muihinkin tapahtumiin kuin BETT. Blogin www-osoitetta ei kuitenkaan muuteta.

Samalla kutsumme kaikki muut Turun sivistystoimialan työntekijät raportoimaan niin ulkomaisista kuin kotimaisista opetusteknologiatapahtumista tähän yhteiseen blogiimme. Kirjoitusoikeudet saa Jouni Paakkiselta / TOP-keskus.

Tietoja Jouni Paakkinen

Tietokone opetuksessa - TOP-keskus
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.