ISTE 2014 osa 1

ISTE (International Society for Technology in Education) järjesti vuosittaisen konferenssissa tällä kertaa Atlantassa USA:ssa 28.6.-1.7.2014. ISTE2014 on ISO tapahtuma: noin 20 000 osallistujaa kymmenistä eri maista ja yli 500 näytteilleasettajaa.

Ehdottomasti parasta kuitenkin on erilaisten luentojen, esitysten, seminaarien, posterisessioiden, playground tilaisuuksien jne laaja ja hyvälaatuinen kirjo parhaimmillaan ja kerrankin suuri osa näistä on suunnattu myös K12 eli lukioväelle.

Yritän jakaa tässä blogissa päivittäin sinä päivänä eteeni tulleita kiinnostavia asioita kaikille tutkailtavaksi (valitettavasti teknologia teki tepposet ja joudun ainakin osan kuvista lisäilemään jälkikäteen Suomesta).

Terveiset Atlantan helteestä.

Juho

PS. ISTEn uusi logo sloganeineen ”Connected learning. Connected World” (esiteltiin viime vuoden konferenssissa) ja tuntuu edelleen kovin NOKIA- jutulta? No mainostoimisto sai hyvät rahat varmaankin 😉

Kategoria(t): ISTE. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.