Matkalla

Turun delegaatio menee kuin valtiojohto usealla lennolla. Ei sitten mene koko sakki, jos kone putoaa. Ennakkotiedustelijana meni Jouni Paakkinen, seuraavalla lennolla Ville Vehmanen, Lauri Ruotsalainen ja Kari Rajala. Torstaina joukkoon liittyvät Juho Airola ja Juha Pitkänen.

Tämä postaus on tehty TOP-keskuksen lukioille hankkimalla mini-iPadilla ja WordPressin sovelluksella. Postaus on siirretty palvelimelle 10 km korkeudesta matkalla Helsingistä Lontooseen. Norwegianin koneessa on netti käytettävissä ja toimii. Teksti ja sen lähetys on tehty sanan varsinaisessa merkityksessä lennosta.

20140121-174556.jpg
Vas. Kari Rajala, Ville Vehmanen ja Lauri Ruotsalainen. (Kuva: Pilvi Rajala)

Näkymä koneesta.

20140121-174836.jpg

Kategoria(t): BETT Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.