Team TAI matkalla menestykseen

Tämän blogin pääosassa ovat Turun ammatti-instituutin (TAI) Taitaja2019 SM- kilpailijat.

Joensuun Taitaja-kilpailu kisaillaan 21.-23.5. 2019 monitoimihalli Joensuun Areenalla.

TAI on Turun kaupungin toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Se tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista perus- ja lisäkoulutusta.

TAI tekee päivittäin yhteistyötä kymmenien eri alojen yritysten kanssa. Myös tämän esitteen nuoret ovat saaneet käytännön oppinsa työssäoppimisjaksoillaan yrityksissä. Kiitämme lämpimästi näitä yrityksiä yhteistyöstä.

Kilpailuissa oppilaitoksemme tärkeimmät markkinoijat eli Taitaja-kilpailijat esiintyvät yhtenäisissä edustusasuissa, jotka heille on hankittu tätä tärkeää edustustehtävää varten. Myös tämä Taitaja –blogi on osa markkinointia. Löydätte lajien kohdalta myös tärkeimpien työelämänyhteistyökumppaneidemme logot.

Haluamme näin kiittää yrityksiä yhteistyöstä, ja kertoa kuinka tärkeää on jatkuva yhteistyö työpaikkojen kanssa.

Joukkueen valmistutuminen tähän finaaliin on noudattanut samaa kaavaa kuin viime vuosina. Olemme järjestäneet ensin semifinaalin ilmoittautuneille oman tilaisuuden, ja finalistien selvittyä koonneet yhteen koko joukkueen valmentajineen. Sen lisäksi kilpailijoille on järjestetty kolme omaa tilaisuutta. Näiden tilaisuuksien tarkoituksena on ollut erityisesti painottua joukkueen henkiseen valmentautumiseen.

Varsinainen lajikohtainen valmentautuminen on sitten tietysti tapahtunut oman valmentajan johdolla.

Joensuuhun  lähtee motivoitunut sekä hyvin valmistautunut joukkue, joka  edustaa sitä, mitä ammatillinen koulutus parhaimmillaan on – huippuosaajia työelämään.

Kiitos kaikille yhteistyöstä  ammatillisen koulutuksen hyväksi.

Turun ammatti-instituutti toivottaa menestystä kaikille kilpailijoille onnea ja menestystä Joensuussa.

 

Turun ammatti-instituutin Taitaja-joukkue lähti iloisin mielin kohti Joensuuta.

Maskottinalle Hannu-Pekka sai odotetut halaukset joukkueen jäseniltä.

 

Lisätietoja oppilaitoksesta www.taiturku.fi