Day 2. London calling 22.5-26-5.2017

Heräsimme tänään hostellin kolinoihin, jonka jälkeen laittauduimme ja menimme syömään aamupalaa. Aamupalalla oli muroja sekä paahtoleipää nutellan, marmeladin tai voin kanssa.
Sitten lähdimme metrolla katsomaan Big Beniä ja ottamaan kuvia siitä sekä Houses of Parlamentista. Sitten menimme siltaa pitkin Sea life akvaarioon, jossa oli erilaisia mereneläviä mm. haita, meduusoja, meritähtiä, rauskuja, merihevosia, kilpikonnia, rapuja sekä erilaisia merikasveja. Kiertelyn jälkeen menimme 4D elokuvaan joka esitteli London Eye:n ja sitten menimme itse maailmanpyörään. Sen kierros kesti n. 30 min ja sieltä näimme hulppeita maisemia.
Sitten menimme jokiristeilylle Thames joelle. Se oli opastettu kierros joten saimme myös tietoa kaikenlaisista nähtävyyksistä.

Jokiajelun jälkeen suuntasimme metrolla Hyde Parkkiin, jossa kävimme katselemassa prinsessa Dianan muistomerkkiä jossa saimme mm. kylvettää jalkojamme. Hyde Park oli todella iso ja viihtyisä alue joten vietimme siellä hyvän tovin.
Lopuksi kävelimme Harold:siin, jossa shoppailimme paljon ja söimme illallista. Tämän jälkeen menimme takaisin hostellille ja nukkumaan.