MAKSUTTOMAN NUORTEN LIIKUNNAN KEVÄTKAUSI ON ALKANUT

MAKSUTTOMAN NUORTEN LIIKUNNAN KEVÄTKAUSI ON ALKANUT

MIHI.fi on 13-19-vuotiaille suunnattu maksutonta liikuntaa tarjoava palvelu. Uusi liikuntakausi on juuri käynnistynyt, joten nyt on täydellinen hetki hypätä mukaan MIHIn toimintaan! Pelkästään Turussa on yli 30 viikoittaista vuoroa ja eri lajeja on tarjolla aina kuplafutiksesta ja sirkuksesta kuntosaliin ja koripalloon.

MIHI on suunnattu erityisesti niille nuorille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta tai jotka eivät koe itseään erityisen liikunnalliseksi. Tunnit on suunniteltu niin, että mukaan voi liittyä milloin tahansa lukukauden aikana eikä ennakkotietoja lajista tarvita. Tunnit ovat maksuttomia eikä tiettyyn lajiin tai tuntiin tarvitse sitoutua, vaan nuori voi rauhassa kokeilla ja etsiä itselleen omaa lempilajia.

Mikäli omalla nuorellasi ei vielä ole säännöllistä liikuntaharrastusta, kerro hänelle MIHI.fi-liikunnasta. Lisätietoja sekä ajantasaisen tuntikalenterin löydät osoitteesta www.mihi.fi. Säännöllisellä liikunnan harrastamisella on tutkittuja myönteisiä vaikutuksia niin oppimistuloksiin kuin mielialaankin. Lisäksi harrastusten parista löytää myös uusia ystäviä sekä takuulla rutkasti elämäniloa!

Otan mielelläni myös palautetta ja toiveita MIHIin liittyen!

Energistä kevättalvea toivottaen,
Turun liikuntapalvelukeskus
Liikuntapalveluvastaava Jorma Fisk
050-5546250
jorma.fisk@turku.fi