Lähikoululuokat 1-6 lk.

Puolalan koulun A-linjan vuosi käynnistyi reippaasti elokuussa pihatapahtuman merkeissä. Sää suosi tervetuliaistapahtumaamme ja väkeä oli runsaasti paikalla. Tapahtumapisteistä vastasi 6A-luokka ja vanhempainyhdistys järjesti buffetin. 

A-luokkien perinteinen syysretki tehtiin tänä lukuvuonna Piikkiön Harvaluotoon. Retkipäivä kului erilaisilla toimintapisteillä. Pisteitä kierrettiin ryhmissä, joissa oli oppilaita eri luokilta. Eväät syötiin luonnonhelmassa nautiskellen.

Helmikuussa A-linjan vanhempainyhdistys järjesti karkauspäivän diskon. Iltaan mahtui muiden muassa tanssikilpailu, kasvomaalausta, onnen pyörä ja temppurata. Jälleen vanhemmat olivat valmistaneet herkkuja myytäväksi buffetissa. Kauppa kävi vilkkaasti.

Pääsiäisen viettoon laskeuduttiin perinteisten pääsiäismyyjäisten saattelemana. Myyjäisten yhteydessä 5A-luokka järjesti arpajaiset. 

Toukokuun alussa järjestettiin Estradi kutsuu! -tapahtuma, johon oppilaat olivat valmistaneet upeita esityksiä. Päivä päätettiin piknikkiin Puolalanpuistoon.

Lukuvuosi huipentui A-linjan yhteiseen kevätjuhlaan torstaina 30.5.

Kartion muotoinen hiekkalinna, jonka ympärille on kaivettu vallihauta. Huipulla on korsi lippuna. Tautsalla näkyy järviruokoinen niemi ja vettä.
Oppilaiden hiekkalinnataidetta Harvaluodossa