Alakoulun musiikkiluokat

Musiikkiluokilla tapahtui monenlaista mukavaa vuoden aikana. Isoimmat ponnistukset olivat omat joulu- ja kevätkonserttimme. Kynttilän valossa -joulukonsertti oli tänä vuonna marraskuun lopussa Turun tuomiokirkossa ja siellä kuultiin sekä uusia että perinteisiä joululauluja vahvistettuna monenlaisin soittimin. Toukokuussa esiinnyimme Sigyn-salissa Lentoon! -kevätkonserttien merkeissä. Kevätkonserteissa esitettiin lintuihin ja lentämiseen liittyvää ohjelmistoa. Konsertteja säestämässä oli upea isäbändi Köyliön pöllöt.

Lisäksi meillä oli lukuisia pienempiä esiintymisiä. Syyslukukaudella 6e esiintyi Turun Musiikkijuhlien KissMyTurku-tapahtumassa Kauppatorilla Laulavissa tiedekysymyksissä. Kummiluokat 3e ja 6e esiintyivät yhdessä Petäsmäen päiväkodissa ja jatkoivat siitä päivää metsäretkellä Pähkinämäen laavulla. Joulukuussa 5e esiintyi yhdessä Saara Aallon kanssa Mikaelin kirkossa. 4e pääsi Konserttitalolle esiintymään Tulisten tenorien ja Suloisten sopraanojen kanssa. Cantitare lauloi Ylen Ekumeenisessa joulujumalanpalveluksessa, joka näytettiin jouluaattona Ylellä. Lisäksi Cantitare esiintyi mm. Lähitapiolan joulukonserteissa Tuomiokirkossa.

Keväällä Cantitare esiintyi Talvisodan päättymisen muistojuhlassa Tuomiokirkossa ja huhtikuisessa jumalanpalveluksessa. 6e järjesti musiikkinäytelmän Kuu koulun liikuntasalissa huhtikuussa. Huhtikuussa 4e ja 6e ahkeroivat musiikin tutkintojen parissa. 3e ja 4e kävivät myös kouluttautumassa huippusalaisiksi agenteiksi Turun Taideakatemiassa ja auttoivat ratkaisemaan kadonneen Posankan arvoitusta.

Musiikin tuki ry on ollut aktiivisesti tukemassa toimintaamme. Tuki ry on mm. tukenut kuoroleirien järjestämisessä ja olimmekin sekä syksyllä että keväällä kuoroleireillä Linnasmäen opistolla.

Musiikinopettajat hymyilevät.
Kiitos kuluneesta vuodesta! Toivottavat musaopet Aino ja Oona

Voit seurata alakoulun musiikkiluokkien toimintaa sosiaalisessa mediassa:

Instagram: @puolalanmusiikki

Facebook: facebook.com/puolalanmusiikkitukiry