TÄRKEITÄ ASIOITA LUKUVUODEN 2013-14 ALKUUN

YLEISTÄ
Lukuvuoden 2013-14 ensimmäinen kouluviikko on nyt Pääskyvuoren koulussa takana. Koulun alkaessa oppilaita meillä täällä Pääskyvuoren koulussa on n.260 ja näistä ekaluokkalaisia runsaat 50.

TURVALLISESTI KOULUMATKOILLA
Nyt oppilaiden kesälomien jälkeen kotona on hyvä vielä kerrata missä kulkeen oppilaan turvallinen koulureitti. Pienenpien oppilaiden, ja miksei suurempien, kanssa kannattaa yhdessä kulkea reitti lävitse ja kiinnittää erityistä huomiota mahdollisiin vaaranpaikkoihin, kuten tien ylityksiin. Jos lapsenne kulkee polkupyörällä koulumatkat (3.-6.luokat), huolehtikaa että pyöräilykypärä ja polkupyörä ovat varmasti kunnossa. Muistutan vielä kotiväkeä siitä että koulumatkat ovat aina huoltajien vastuulla. HUOM! Oppilaat eivät kulje koulun pihalle ja kentälle johtavaa tietä pitkin,vaan kävelevät mäkeä ylös nurmikolla olevaa polkua pitkin

MUISTUTUS OPPILAIDEN KULJETTAMISESTA OMALLA AUTOLLA
Koulu edellyttää, että lapset jätetään autosta Talvitielle portaiden lähelle, eikä koulun ajoradan päähän tai koulun pihalle. Ainoastaan koulutaksit ja oppilaiden sairaskuljetukset on sallittu koulun pihoille.
Koulun pihalla on pysäköinti kielletty muilta kuin henkilökuntaan kuuluvilta vuorokauden ympäri. Koulun juhlien ja vanhempaintapaamisten aikana saatetaan poiketa näistä määräyksistä.

OPPILAIDEN JA HUOLTAJIEN HENKILÖTIETOJEN TARKISTAMINEN LUKUVUODEN 2013-2014 ALUSSA
Muistattehan tarkistaa yhteystietonne heti näin lukuvuoden alussa. 1. luokkalaisten huoltajat ovat saaneet opettajilta erilliset paperilomakkeet, muut tekevät tarkistuksen Wilman välityksellä. Ohjeet tarkistamisesta löytyvät Wilman tiedotteista otsikolla ”Oppilaiden ja huoltajien henkilötietojen tarkistaminen lukuvuoden 2013-14 alussa”.

PÄÄSKYVUOREN KOULUN SYYSTIEDOTE 2013-14 LÖYTYY WILMAN TIEDOTTEISTA
Tiedotteesta löytyvät keskeisimmät tiedot liittyen lapsenne koulunkäyntiin Pääskyvuoren koulussa.

Pääskyvuoren koulun vanhenpainyhdistys – Aitoa yhteistyötä kodin ja koulun välillä!”
Muistattehan että meillä täällä Pääskyvuoren koulussa toimii aktiivinen vanhempainyhdistys, jonka toimintaan on helppo tulla mukaan koska vain. Lisätietoa vanhempainyhdistyksestä löydätte osoitteesta: https://sites.google.com/site/paaskyvuor…

Yhteistyöterveisin ja mukavaa kouluvuotta toivotellen

Jukka Laine
Pääskyvuoren koulun rehtori

WP_20131010_004