Eskareiden viikko 19.-23.4

Hei,

tämä viikko on mennyt molemmissa ryhmissä partio-teeman kanssa. Esittelimme lapsille, mitä partio tarkoittaa. Katsoimme videoita partiosta sekä puhuimme partion perusarvoista, joita ovat esimerkiksi:

– toisen ihmisen kunnioittaminen

– vastuun kantaminen

– luonnon kunnioittaminen ja suojelu

– ystävyys erilaisten ihmisten välillä

Saukot kävivät tällä viikolla mm. metsäretkellä, tekivät kädentöitä ja perjantaina osa pääsi jumppaan ja sen jälkeen tehtiin vihkotehtäviä yhteisvoimin.

Halleilla oli partioaiheinen musiikkihetki, jossa lauloimme ja soitimme partion arvoihin liittyviä lauluja. Metsäretkellä lapset kiersivät eri pisteitä ja suorittivat erilaisia tehtäviä: ohjelmassa oli esimerkiksi kirjoitus,- ja matematiikkatehtäviä metsästä löytyviä asioita käyttäen, valokuvausta, erilaisten solmujen harjoittelua ja metsäleikkejä. Torstaina piirsimme metsässä otettujen kuvien ympärille taideteoksen. Perjantaina ohjelmassa oli jumppaa. Leikimme eri maissa keksittyjä partioleikkejä.

Ensi viikolla Saukoilla on teemana on taide ja sen muodot. Maalaamme pienryhmissä tiistaina ja keskiviikkona. Torstaina on Saukkojen lauluhetki.

Halleille on ensi viikolla aiheena itseilmaisu. Ohjelmassa on esimerkiksi näyttelemistä ja sadun kertomista.

Lauantaina vietetään vappua, suomalaisen työn päivää. Saukot ja Hallit tutustuvat siihen perjantaina aamupiirissä ja sen jälkeen vietämme sitä discon, erilaisten yhteisleikkien ja kädentaitojen parissa. Perjantaina saa pukeutua naamiaisasuun, jos haluaa.

Hyvää viikonloppua!