Eskareiden viikko 24.-28.5.

Hei Saukkojen ja Hallien vanhemmat,

viikolla 21 vietimme maanantaina ihanan yhteisen lauluhetken ja tietovisailua. Tiistaina pääsimme lähihoitajaopiskelijoiden johdolla metsäretkelle. Keskiviikkona oli nurinkurin-päivä ja sai tulla yöpuvussa päiväkotiin sekä katsottiin lasten äänestämä Räyhä Ralf-elokuva. Lapset saivat pitää aamupiirin ja olla lepohetkellä väärinpäin sängyssä. Tämä aiheutti suurta hilpeyttä! Torstaina Saukot ja Hallit suorittivat urhoollisesti pitkän kävelyretken Kuralan kylämäkeen katsomaan lampaita ja lehmiä. Tutustuimme samalla myös hieman Kuralan kylämäen historiaan.

Eskarikausi 2020-2021 on nyt loppumassa. On laulettu, naurettu, leikitty, ystävystytty ja opittu paljon uusia asioita. Perjantaina vietimme kevätjuhlaa:  Lauloimme yhdessä opetellun päätöslaulun. Lapsille jaettiin todistukset juhlallisten kättelyiden ja lämpimien halausten kera. Pääsimme myös nauttimaan mehujäistä näin kesän kynnyksellä. Lisäksi katsoimme pienryhmissä valmistetun Eskarin Kevätsanomat sekä lauloimme lasten toivelauluja.

Haluamme kiittää teitä vanhempia kuluneesta vuodesta. On ollut hienoa saada tutustua lapsiinne ja olla seuraamassa heidän kasvuaan ja oppimistaan. Teillä on ihanat ja taitavat lapset. Toivotamme onnea jokaisen lapsen koulutielle.

Tässä muutama vinkki kesäloma hauskanpitoon koko perheelle. Löydät ne näiden linkkien takaa:

Aurinkoista kesää kaikille!