Eskareiden viikko 26.-30.4

Hei Hallien ja Saukkojen vanhemmat!

Hallien tämän viikon aiheena on ollut draama, ja olemme toimineet pienryhmissä. Annariinan pienryhmässä lapset saivat keksiä oman sadun. Sadut kirjoitettiin ylös, ja ensi viikolla jokainen lapsi saa askarrella keksimästään sadusta pienen kirjan. Annen pienryhmässä leikittiin draamaleikkejä ja harjoiteltiin yhteisen tarinan kerrontaa. Mirkan pienryhmässä lapset pääsivät eläytymään eri rooleihin ja esittämään toisilleen erilaisia hahmoja.

Saukot ovat tällä viikolla taiteilleet vesiväreillä, eri tekniikkoja käyttäen, aiheena vappu. Tutustuimme myös Turun Taidemuseoon ja siellä oleviin teoksiin virtuaalisesti.

Tänään perjantaina molemmat ryhmät viettivät yhteisiä vappujuhlia. Ohjelmassa oli vappuaiheinen tietovisa, ilmapallo- ja serpentiinileikkejä sekä vappudisco. Lapset nauttivat suuresti vähän erilaisesta eskaripäivästä 🙂

Ensi viikolla Saukot tekevät salaisuuksia ja lähtevät Pelttarin kentän viereiseen puistoon retkelle torstaina klo 9:00. Perjantaina Saukoilla on musiikkia. Halleilla on ensi viikon aiheena taide.

 

HUOM:

Lapsi, jolla on lieviä koronaoireita, saa tulla eskariin, jos hän on käynyt koronatestissä ja tulos on negatiivinen. Lapsi voidaan lähettää kotiin kuitenkin, jos lievät oireet pahenevat. 

Jos lapsi ei mene koronatestiin, kotona on oltava niin kauan, ettei oireita enää ole. 

 

Aurinkoista viikonloppua ja hyvää vappua kaikille!