Tablet-laitteet päiväkoteihin

Suotorpankujan ja Itäharjun päivähoitoyksiköt saivat Android-pohjaiset Acer Iconia A500 -tabletit käyttöönsä viime viikon alkupuolella. Ennen luovutusta laitteet päivitettiin ja valmisteltiin käyttökuntoon TOP-keskuksessa.

Tabletteihin tutustumassa.

 

Käyttöönotto sujui päiväkodeissa hyvin ja iloisissa tunnelmissa – niin lapset kuin aikuisetkin tutkivat innokkaasti tablettien ominaisuuksia ja tutustuivat erilaisiin sovelluksiin. Erityisen hauskaa oli huomata, kuinka nopeasti esikouluikäiset näyttivät omaksuvan kosketusnäytön ja ohjelmien toimintaperiaatteet.

Piirto- ja väritysohjelmat kiinnostivat lapsia.

 

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mihin kaikkeen tabletit taipuvat. Laitteistopuolella on vielä vuorossa Windows-koneiden asennus, minkä  jälkeen jokainen päivähoitoyksikkö pääsee hanketoiminnassa täyteen vauhtiin.