Laitteet toimituksessa

Hankekohteissa käytettävät laitteet on nyt tilattu. Joka kohteeseen tulee opettajalle Windows-työasema sekä SmartBoard-kosketustaulu ja väritulostin. Lasten käyttöön tulee Pernontiellä ja Jalustinkadulla Windows-työasemia (4 kpl). Viinamäenkadulla ja Suotorpankujalla lapset saavat Android-pohjaiset tablettilaitteet.Näin saamme kokemuksia erilaisisten laitteiden antamista mahdollisuuksista ja toisaalta rajoitteista.

Tablettilaite valmiina käyttöön.

Molla-hankkeen toimijat kokoontuvat yhteiseen koulutuspäivään 25.1. TOP-keskukseen. Tällöin tutustutaan mm. kosketustaulun mahdollisuuksiin ja annetaan vinkkejä laitteiden käyttöönottoon. Tavoitteena on myös ottaa sähköistä oppimateriaalia lasten käyttöön lähiviikkoina. Tässä osassa hanketta yhteistyökumppaneinamme ovat Suomen suurimmat toimijat tällä alalla, Otava ja Sanoma Pro.