Oppilaiden osallistamista koulun arjessa

Syyslukukausi on edennyt jo varsin pitkälle. Tilaelementtejä ollaan pyritty syksyn mittaan kalustamaan ja saamaan viihtyisämmäksi. Ihan helppoa se ei tosin ole ollut.  Koulun oppilaat osallistuvat turkulaiskouluille tarkoitettuun Kaikkien koulu-kilpailuun ja ovat videoissaan omalla tahollaan miettineet miten koulusta saisi tehtyä sellaisen, jossa kaikkien on hyvä olla ja opiskella. Videoita pääsee katsomaan linkistä kirjautumalla oppilaan edu.turku.fi tunnuksilla:

Kaikkien koulu-video 7A

Kaikkien koulu-video 8B

Lisäksi oppilaita on osallistettu muullakin tavalla. Oppilaat ovat muun muassa rakentaneet teknisen työn tunneilla penkkejä irtolavoista jotta pihalla olisi mukavampi olla. Pyhäinpäivän alla tukioppilaat järjestivät uusille seiskaluokkalaisille mokkerikastajaiset ja muuta mukavaa ohjelmaa, sekä pukeutumiskilpailun pyhäinpäivän kunniaksi.

Oppilastyönä lavoista rakennettu penkki.
Lavoista rakennettu penkki.

Kauniita kasvomaalauksia Pyhäinpäivän kunniaksi.
Oppilaiden tekemä kyltti liikenteen ohjaamiseksi.Tuki-oppilaita ja upeita Pyhäinpäivän asuja.Oppilaiden tekemä kyltti esikoulun saattoliikennettä varten.

 

 

 

 

Oppilaat pukeutuneena Halloween-asuihin.