Tervetuloa Turun Lyseon kouluun

Hyvää uutta vuotta 2020!

 

 

Uusi kevätlukukausi starttasi tällä viikolla.

Keskiviikkona 8.1.2020 pidettiin uusien tulevien seitsemäsluokkalaisten huoltajien tutustumisilta Lyseon oppimisympäristöön ja koulun toimintaan.

Turun Lyseon koulun esittelyillan diaesitykseen voit tutustua tästä:

Lyseon huoltajailta 8.1.2020

VALINNAISET AINEET

 

Lyseon koulun valinnaisten aineiden tarjontaan voit tutustua tästä:

Alakoulun valinnaiset aineet lukuvuonna 2020-2021 (luokat 4-6)

Yläkoulun valinnaiset aineet lukuvuonna 2020-2021 (luokat 8 ja 9)

LISÄTIETOA PAINOTUSLUOKISTA

 

Liikuntaluokka

Lyseon liikuntaluokka tarkoittaa sitä, että luokalla on liikunnallisesti orientoituneita oppilaita, joita yhdistää halu liikkumiseen. Lyseon liikuntaluokalle pääseminen ei vaadi meriittejä kilpaurheilun parista, vaan oma tahtotila sekä innostus kaikkea liikuntaa kohtaan on toivottua. Mikäli liikuntaluokalle tulijoiden määrää joudutaan karsimaan, tapahtuu se 6.luokan liikuntanumeron ja todistuksen keskiarvon perusteella.

Liikuntaluokkalaisilla on 7. luokalla yksi lisätunti liikunnassa (45min) ja heidän on valittava liikuntaa 2h/viikko valinnaiseksi aineeksi sekä 8. että 9.luokalla.

 

Englantiluokka

Englantiluokalle tulevilta oppilailta toivotaan erityistä kiinnostusta englannin kieleen. Mahdollinen karsinta tapahtuu 6. luokan englanninnumeron ja keskiarvon perusteella.

Oppilailla on 7. luokalla yksi lisätunti viikossa. Näin voidaan syventää perustunneilla opittua. Lisäksi oppilaiden on valittava syventävä englanti (2h tai 1h/viikko) 8. ja 9. luokalla.

 

Mukavaa kevätlukukautta kaikille

– yhdessä eteenpäin!