Liikuntapäivä Turun lyseon koulussa ti 23.9.2014

Jo perinteeksi muodostunut Turun Lyseon koulun syysliikuntapäivä järjestetään tiistaina 23.9.2014. Koulupäivä alkaa klo 9.00 kotiluokissa. Luokanvalvojan johdolla siirrytään koulumme urheilukentälle, josta lähdetään luokittain kävelemään Paavo Nurmi–stadionille.

Stadionilla nautitaan koulun retkieväät, jonka jälkeen alkavat ”Lyseon olympialaiset”. Mukaan voi varata myös omaa juotavaa ja syötävää. Luokanvalvojat tiedottavat oppilaille ohjelmasta tarkemmin sekä keräävät osallistujista listan eri urheilulajeihin. Koulupäivä päättyy stadionilla n. klo 13.30.

Oppilaita pyydetään huomioimaan säänmukainen varustus ja kiinnittämään erityistä huomiota jalkineisiin ja vaatetukseen, jotka sopivat kävelyyn ja liikkumiseen urheilukentällä.

Meillä ei ole lauantaikoulupäiviä kuluvana lukuvuonna, mutta ne huoltajat, jotka pääsevät
arkena, ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan liikuntapäiväämme, joko mukaan kävelylle, tien varteen tai stadionille.
Ystävällisin terveisin
Anu Tanzi-Albi
rehtori