Viimeinen koulupäivä ja hotelli

Aamulla herätys oli klo 6, sillä lähdimme autolla kouluun päin klo 7 aikaan. Matkani kesti noin 1h 20min. Mukanani oli matkalaukku, niin kuin kaikilla muillakin suomalaisilla oppilailla. Koulussa aamupäivällä oli eri oppitunteja. Minulla oli kemiaa, liikuntaa, maantietoa sekä matikkaa.
japani48
Maantiedon tunnilla kävimme läpi Suomen sijaintia, kaupunkeja jne.

Iltapäivällä meillä oli Keion yliopistolla kierros. Tämän jälkeen tulimme takaisin koululle ja pidimme jäähyväisjuhlan. Juhlassa esitimme valmistamamme Suomi-esityksen ja menimme kahvilaan, jossa jaettiin matkamuistoja, joita olivat kalligrafian- ja kuvataiteen tunneilla tekemämme saviukko ja termosmuki. Siellä oli myös pientä purtavaa. Sen jälkeen menimme juna-aseman ohi linja-auton luokse, jolla lähdimme hotellille päin.
Matka hotellille kesti noin 2h. Hotellin nimi oli Radisson Narita. Saimme aulassa punnita matkalaukkumme ja huomasin, että oma laukkuni oli hieman ylipainoinen… Hups! Sain kuitenkin korjattua tilanteen 🙂 Illalla menimme hotellin ravintolan buffettiin. Tarjolla oli salaatteja, japanilaista ruokaa, leipää, jälkiruokia sekä juotavaa. Illallisen jälkeen menimme huoneisiimme. Ilta kului mukavasti! 🙂
japani49
Kuva hotellin aulasta lähtöpäivänä

– Ulrika Lagerstam