Tiistai 21.3.2023

Päivä alkoi lentokoneesta. Siellä oli mahdoton nukkua. Saavuimme muutamien tuntien jälkeen Hanedan lentokentälle, jossa turvatarkastukset menivät moitteettomasti. Päästyäni tarkastuksista läpi suuri joukko japanilaisia vaihtolaisia ja heidän vanhempiaan odottivat meitä.

Löysin nopeasti host perheeni ja tapaamisen jälkeen lähdimme syömään. Syötyämme ajelimme kotia kohti ja katsoin samalla Joetaron kanssa KEION baseball peliä, joka tuli suorana lähetyksenä.

Päästyään kotiin jaoin lahjat perheen jäsenille ja he olivat erittäin ylpeitä ja yllättyneitä, joka oli mukava huomata. Kävin kiertelemässä taloa läpi ja illasta kävin suihkussa ja vietin aikaa perheen kanssa.

– Felix

Heräsimme koneessa omiin aikoihin ja pian saimme aamupalaa.

Kun kone oli laskeutunut, keräsimme tavaramme ja lähdimme kohti kävelemään koronatodistusten tarkastamista. Kun koronatodistukset oli tarkastettu, haimme ruumasta tulleet matkalaukut.

Pian sen jälkeen pääsimme vaihtopariemme luokse, jotka olivatkin jo odottamassa meitä. Siitä jokainen lähti oman vaihtoparinsa mukaan.

Itse päästyäni vaihtoparini kotiin, vaihtoparini esitteli minulle talo. Sen jälkeen jaoin perheelle lahjat, joita he rakastivat.

– Jola