Pokémoneja ja jättiläiskissoja

22-23.10
Lauantai-illalla olin Jasminin, Rennon, Annarellan, Kohein ja Kamyun kanssa kiertelemässä paikallisia ostoskeskuksia. Nähtiin paljon upeita paikkoja ja meillä oli tosi hauskaa. Shoppailun jälkeen kävimme Kentucky Fried Chickenissä. Ruoka oli tosi hyvää. Tämän jälkeen kaikki lähtivät omiin suuntiinsa ja meidän suuntanamme oli Fuji Highland hotelli. Huoneemme oli tosi korkealla, joten tiesimme että näkisimme maisemat vasta aamulla.

Sunnuntai

Herätys oli normaalisti noin 6.30. Makoilimme vähän aikaa hotellihuoneessa kunnes päätimme lähteä yhdessä aamupalalle. Söimme aamupalaa hotellin omassa ravintolassa. Ruoka oli jälleen todella hyvää. Kun palasimme huoneelle näimme, että sumu oli hälvennyt Fujin päältä. Se oli ihmeellinen näky.
Tämän jälkeen me lähdimme Fuji Funpark nimiseen huvipuistoon. Huvipuisto piti nimissään 4 Guinness Worlds Recordia, kuten maailman nopein vuoristorata. Huvipuisto piti sisällään yhtä Aasian pelottavimmista kauhutaloista. Talo oli 900m pitkä labyrintti, joten matka kesti 50 minuuttia. Se tosiaankin oli aika pelottava!
Huvipuiston jälkeen kävimme todella hyvässä kiinalaisessa ravintolassa lounaalla. Maha täynnä oli mukava jatkaa matkaa kohti kotia.
Illalla lähdimme ajelemaan Ferrarilla. Sain matkalla tietää, että olemme menossa Tokyon parhaiten arvosteltuun italialaisravintolaan. Ruoka oli todella maittavaa.
Oli jälkiruoan aika, kun minulle tuotiin suklaa-annos, jossa luki: ”Hyvää Syntymäpäivää TOMI!!” Olin aivan sanaton. Ilta meni mukavasti ja kaikilla oli hauskaa!

japani43
Olimme shoppailemassa kunnes löysimme Pokémonkaupan ja tytöt halusivat kovasti päästä ostamaan Pokémon pehmoleluja.

japani44
Fuji Highlandissa olevat suuret kissapatsaat.

japani46
Oli todella sumuista, mutta Fuji näkyy vähän taustalla.

japani45
Kummitustalo

japani47
Jälkiruoka Italialaisessa!

– Tomi Kaunisto