Koulussa tapahtuu

Jo 100 päivää koulua takana 

Ykkösluokkalaiset viettivät torstaina 18.1. juhlaa 100. koulupäivän kunniaksi. Koulupäivän aikana oppilaat rakensivat satataulut luokkien lattioille sekä askartelivat korut sadasta Hama-helmestä. Lisäksi luokissa järjestettiin satanäyttelyt, joihin oppilaat olivat saaneet tuoda kotoa erilaisia esineitä 100 kappaletta.  Näyttelyissä oli esillä muun muassa keräilykortteja, muttereita, legoja, herneitä, magneetteja, nappeja, maustepippureita ja koiran nappuloita. Kiva päivä huipentui herkutteluhetkeen piirrettyjen parissa.

Turvallisesti perille

Tällä viikolla vietettiin valtakunnallista liikenneturvallisuusviikkoa. Teemana oli ”turvallisesti perille”.

Ykkösluokissa harjoiteltiin liikennesääntöjä ja -merkkejä, pohdittiin turvavarusteiden merkitystä sekä tunnistettiin liikenteen vaaranpaikkoja. Viikon kruunasi turvallisuuskävely koulun lähiympäristössä tuttuja liikennemerkkejä etsien.

Turvallista viikonloppua kaikille!

Lukuvuosi alkaa!

Torstaina 10.8. ja perjantaina 11.8. koulupäivä on kaikilla klo 9 – 12. Koulubussi kulkee poikkeusaikataulun mukaisesti.

Opettajat noutavat torstaiaamuna oppilaat koulun pihalta. Sen jälkeen on salissa lyhyt ekaluokkalaisten tervetuliaisseremonia.
Ekaluokkalaisten vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan sitä.

Wilman työjärjestykset otetaan käyttöön maanantaina 14.8.Oppilaan tekemä vahvuusvaris

Heppahurmaa

Kolmoset pääsivät perjantaina 2.9 hevosaiheiselle retkelle Metsämäen raviradalle. Päivän aikana tutustuimme hevosten ja ponien elämään, pääsimme tallikierrokselle ja näimme, miten hevonen valjastetaan ja kengitetään. Lisäksi pääsimme hevosen vetämien kärryjen kyytiin ja tutustuimme myös raviradan huoltokoneisiin. Jäipä aikaa vielä keppariradalle ja tietenkin eväiden syöntiin.