Koulussa tapahtuu

Suurkokous

Oppilaskunnan hallitus kokoontui 18.3. Monitorille luokittain turvaväleissä seuraamaan Lasten parlamentin suurkokousta.

Ilpoisten koulu on kengätön koulu

Kengättömässä koulussa kenkähyllyissä on jokaisella oma kenkäpaikka.

Ilpoisten kouluun tultaessa ulkokengät riisutaan sisääntulo-ovilla ja kengät viedään kenkähyllyyn oppilaan omaan hyllypaikkaan. Siellä ne voi halutessaan vaihtaa sisätossuihin tai villasukkiin.
Vierailijoita varten kenkähyllyjen yhteydessä on korit, joissa on kenkäsuojia. Vierilijat voivat liikkua koulutiloissa kengät suojattuina tai sukkasillaan.

Siistissä koulussa on kiva opiskella, välillä lattiallakin. 🙂

Lasten oikeuksien päivä 20.11.

Perjantaina 20.11. oli lasten oikeuksien päivä. Oppilaskunta oli järjestänyt mukavaa ohjelmaa kouluun. Tiistaista lähtien jokaiselle päivälle oli oma teemavärinsä, joka näkyi upeasti oppilaiden ja henkilökunnan pukeutumisessa. Perjantaina jokainen luokka sai viettää vapaatunnin juhlapäivän kunniaksi.

MOK-viikko

MOK-viikolla Ilpparissa oli teemana Agenda 2030. Eri luokka-asteet olivat valinneet itseään kiinnostavia teemoja. Ekaluokkalaiset olivat valinneet terveyden ja hyvinvoinnin. Kakkosluokkalaiset tutustuivat ilmastotekoihin MOK-viikkonsa aikana. Kolmas- ja neljäsluokkalaiset tutkivat vettä sekä veden alaista elämää.

Heijastimet heilumaan

Vanhempainyhdistys Ilvarin heijastinratsiassa varmistettiin oppilaiden turvallinen koulutie. Kaikille lahjoitettiin Ilvari-heijastin ja ne, joilla jo entuudestaan oli heijastin heilumassa, palkittiin tikkarilla. Pyöräilijöiltä tarkistettiin valot ja kypärän käyttö.

Ensimmäinen koulupäivä

Tänä syksynä ekaluokkalaiset toivotettiin tervetulleiksi Ilpoisten kouluun juhlasalin sijaan koulun kentällä.

Oppilaiden muodostama kunniakuja koulun kentällä
Aapiset jaettiin kentän laidalla.
Oma Aapinen 🙂