Aurinkoinen päivä Lahdessa 

Projektiryhmämme vietti suunnittelupäivän keskiviikkona 29.5.2024 Lahdessa. Sää suosi meitä auringollaan ja lämmöllään, ja suunnittelupäivämme pidettiin pääosin ulkona. Tämä päivä oli antoisa ja inspiroiva; osallistujat jakoivat yhteisen intohimon laadukkaan ammatillisen koulutuksen kehittämiseen. 

Päivämme alkoi työpajatoiminnalla, jossa keskityttiin lopputuotoksen pohtimiseen. Tavoitteenamme on kehittää malli, joka tasapainottaa eroja, linkittää yhteisöjä ja verkostoja sekä tukee organisaatioita sopeutumaan jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin. Pääteemoina olivat vaikuttavuus, tuloksellisuus ja laadukkuus. 

Odotamme innolla edistysaskeleita hankkeemme suhteen väliseminaarissa, joka pidetään parin viikon päästä. Tämä tapahtuma tarjoaa meille mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia toisiltamme ja edistää toimintamallia osallistamalla osallistujia. Syksyllä on tulossa mielenkiintoista koulutusta, joka tukee meitä kaikkia toimintamallin hyödyntämisessä ja kehittämisessä edelleen. 

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana tässä prosessissa. Odotamme innolla jatkoa ja tulevia edistysaskeleita. Nähdään väliseminaarissa! 

Yhteisin terveisin, 

Projektiryhmä 

Aurinkoinen päivä Lahdessa