Ensimmäiset eskaripäivät

Eskari on alkanut ja olemme harjoitelleet eskarilaisten arkea jo kolmen päivän ajan. On ollut ilo tutustua uusiin eskarilaisiin ja huomata, miten valtavan hurmaavia ja taitavia lapsia he kaiki ovat. Innostus on ollut käsinkosketeltavaa ja olemmekin jo tällä viikolla, toisiimme ja tiloihin tutustumisen lisäksi, päässeet tekemään ihan oikeita eskaritehtäviäkin. Olemme laulaneet, jumpanneet sekä piirtäneet omat kuvat lokeroiden yläpuolelle.

Perjantaisin lähetämme Wilman kautta viikkopostin, jossa kerromme mitä viikon aikana eskarissa on tehty ja mitä on suunniteltu tulevan viikon varalle. Laitamme viikottain myös blogiin jutun tekemisistämme.

Pyrimme järjestämään lähitulevaisuudessa vanhempainillan, jossa kerromme tominnasta vielä tarkemmin, mutta jos nyt jo jokin asia mietityttää tulkaa rohkeasti puhumaan henkilökunnalle. Saukkojen aikuisia ovat varhaiskasvatuksen opettajat Nina ja Jerna, lastenhoitaja Kati ja ryhmäavustaja Jenni. Hallien aikuisia ovat varhaiskasvatuksen opettajat Matilda ja Annariina, lastenhoitaja Mirka ja ryhmäavustaja Angelika. Valmo-opettaja Mia toimii molemmissa ryhmissä.

Päiväohjelmasta sen verran, että Hallien päivä alkaa klo 9 aamupiirillä ja eskaritehtävillä sisällä, kun taas Saukkojen päivä alkaa ulkoilulla klo 9-10.15. Pyrittehän olemaan aina ajoissa paikalla, jotta lapsenne pääsee osallistumaan toimintaan alusta asti eikä kummankaan ryhmän toiminta keskeydy.

Kun tuotte tai haette lastanne näin KORONA-AIKANA toivomme, että vanhemmat eivät tule sisälle päiväkodin tiloihin. Iltapäivällä tulkaa sanomaan heipat oman ryhmän aikuiselle myös pihalta hakiessa ja sulkekaa pihan portti hyvin. Molemmat lukitukset tulee aina laittaa kiinni!

Eskariin tarvitaan vaihtovaatteet ulkoilua varten, kuravaatteet (sadetakki, kurahousut, saappaat), varavaatteita, xylitol-pastilleja sekä sisätossut.

Ensi viikolla aloitamme ensimmäisen teemamme, joka on metsä.