Eskareiden viikko 9.3-13.3

Tällä viikolla eskarilaiset ovat valmistautuneet tulevia toukokuisia kevätjuhlia varten.
Lapset saivat itse valita, minkälainen ohjelma heitä kiinnostaa. Vaihtoehtoina olivat animaatio, tanssi/liikunta sekä näytteleminen. Lapset jakautuivat ryhmiin, jotka suunnittelevat oman tuokionsa.  Lopuksi heidän suunnittelemansa toiminta kuvataan ja toukokuussa voimme sitten yhdessä nauttia lopputuloksista kevätjuhlissa.

HUOM! Turun kaupunki on antanut koronaviruksen leviämisen estämiseksi ohjeen, että lapset eivät saa tulla sairaana päiväkotiin. Kotiin on jäätävä heti kaikissa hengitystieinfektion oireissa. Eli jos lapsella on nuha tai yskä hänen on jäätävä kotiin. Mikäli lapsi sairastuu päivän aikana, vanhempia pyydetään hakemaan lapsi heti kotiin.
Turun kaupungin tarkemman koronavirus-oheistuksen löydät erillisestä wilmaviestistä ja kaupungin internetsivuilta:

suomeksi: www.turku.fi/korona
ruotsiksi: http://www.turku.fi/sv/corona
englanniksi www.turku.fi/en/corona jonka kautta sisällön saa käännettyä muille kielille.