Uudet tilamme mahdollistavat leipomishetket helpostikin. Syksyn ja omenoiden innoittamana Tattaraiset päättivät ryhtyä hommiin. Reseptiksi valikoitui omenakaurapaistos.
Työvälineet ja ainekset laitettiin valmiiksi. Ensimmäinen vaihe oli omenoiden pilkkominen. Ryhmämme vanhimmat eli viskarit hoitivat tämän vaiheen taitavasti, ahkerasti ja innostuneesti.
Ryhmämme vähän pienemmät hoitivat maustamisen ja sekoittamisen. Tässä reseptissä ei ole niin tarkkaa, kuinka paljon sitä kanelia, sokeria tai kaurahiutaleita hurahtaa.
Nam! Siellä ne paistokset ovat uunissa paistumassa. Teimme reilumman satsin, että pystyimme tarjoamaan herkkua myös Tähtitukille. Taisi olla ainakin Tattaraisten mielestä maailman parasta omenakaurapaistosta.
Resepti löytyi seinältä kuvien kera. Hyvää kuvakommunikaatiomateriaalia löytyy esimerkiksi papunetistä. Kannattaa käydä tutustumassa.