Avoin varhaiskasvatustoiminta

Nättinummen päiväkodissa toimii avoin päiväkoti Hunajatupa, leikkikerho Nasut ja leikkipuistotoiminta Martanpuistossa.

Avoin päiväkoti ja leikkikerho

Avoimeen päiväkotiin ovat tervetulleita alle kouluikäistet lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Hunajatuvassa laulellaan, askarrellaan, temppuillaan ja ennen kaikkea leikitään yhdessä muiden kanssa.  Meitä voi seurata Facebookissa: Hunajatupa Nättinummen Avoin päiväkoti.

facebook

Leikkikerho Nasut on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Sinne jäädään jo ilman vanhempaa. Leikkikerhossa harjoitellaan sosiaalisia taitoja vertaisryhmässä. Toiminta on monipuolista esimerkiksi kädentaitoja, liikuntaa, laululeikkejä, ulkoilua. Leikkikerho toimii ma-pe klo 8.45 – 11.45. Ota yhteyttä päiväkodin johtajaan, jos haluat lapsesi mukaan toimintaan.

Hunajatuvasta ja Nasuista sekä muista Turun kaupungin avoimista päiväkodeista ja leikkikerhoista löytyy tärkeää lisätietoa Turun kaupungin nettisivuilta.

Leikkipuistotoiminta

Leikkipuistotoiminta on tarkoitettu 1,5-vuotiaasta ylöspäin. Puistotoiminta on avoinna ma-pe klo 9-12.30. Tervetuloa tutustumaan leikkipuistotoimintaan paikan päälle Martanpuistoon (Eskonpolku 2). Puistotyöntekijät kertovat mielellään lisää toiminnasta. Voit myös tiedustella vapaita paikkoja päiväkodin johtajalta.

Turun kaupungin nettisivuilta lisätietoa puistotoiminnasta.