Talon yhteiset hauskat lauluhetket

Kokoonnumme noin joka kolmas viikko koko talon yhteisille lauluhetkille. Jopa nuorisotalon eskarit Nättinummesta matkaavat Kärsämäkeen bussilla. Meillä on veturi, jonka vaunut ovat kadoksissa. Toimintavuoden aikana hän löytää vaununsa erilaisten kuormien kera. Lauluhetkillä pääsee kenties tutustumaan myös uusiin ystäviin.

Ensimmäisellä kerralla tapasimme Tyynen ja Talkkarin. He veivät meidät esimerkiksi ajelemaan autoilla ja förillä. Oletteko kuulleet, että Aurajoessa saattaa uida jopa hurjia haikaloja? Ensimmäisellä kerralla lapset pääsivät myös äänestämään lasten ehdotuksista nimen veturille. Eniten ääniä sai Mustikka.

Talkkari näkee Tyynen tulevan matkalaukkunsa kanssa

Tyyne ja Talkkari estradilla keskustelevat toistensa kanssa

Toisella lauluhetkellä tapasimme Täti Moonikan, joka oli eksynyt Kärsämäen torille. Hän tapasi torilla Taimi ja Toimi Tarhurin, jotka opastivat häntä lasten avustuksella tietenkin. Täti Moonika olisi halunnut syödä vain herkkuja, mutta eihän se tietenkään ole järkevää. Lapset osasivat hienosti antaa neuvoja terveellisten herkkujen pariin. Mustikka -veturin ensimmäinen vaunu oli täynnä porkkanoita.

torirekvisiitan keskellä täti moonika ja taimi tarhuri juttelevat toisilleen

torirekvisiitan keskellä täti moonika ja taimi tarhuri

täti moonika ja toimi tarhuri esityslavalla