Ajankohtaista

Kesäterveiset Karrinkadulta!

Aurinkoinen sää helli meitä kesäkuussa.

Tinttarelloissa ja Hymykuopissa lapset pääsivät pelastamaan dinosaurukset jään sisästä helteisellä säällä. Lopuksi lapset saivat leikkiä vesileikkejä dinosaurusten kanssa.

Dinosaurusleikkejä pihalla.

Tähtitukkien kesäretkellä nautiskeltiin kesän tuoksuista ja väreistä ihanalla kukkaniityllä.

Lapsia kukkaniityllä.

Pienten ryhmien juhannusjuhlissa päästiin etsimään kadonneita sammakonpoikasia pihaympäristöstä. Tästä inspiroituneena Hymykuopissa askarreltiin omat veikeät sammakot lammikoihin.

Lasten askartelemat sammakot.

Tulevat syksyn ekaluokkalaiset päästivät runosuonet sykkimään ja tässä ihastuttava lopputulos. Runon myötä toivotamme kaikille IHANAA LOPPUKESÄÄ!

ESKARILAISTEN KESÄRUNO

”Kesä on sitä, että kukkia tulee;

kesäsade, ukkonen ja myrsky tuulee.

Koivuun tulee lehdet;

luonnosta löytyy kukat, kävyt ja eläimet.

 

Kesällä on kiva kiipeillä;

vesileikkejä, uintia ja polkea pyörällä.

Kesällä on kiva grillailla;

makkaraa, pihviä, perunaa, maissia illalla.

 

Herkkuja on kesällä monenlaisia;

karkkeja, mansikoita, suklaata, jäätelöö, donitseja

ja upeita omenaisia.

 

Kesä on karhea ja kiva;

kesä on kuuma ja hauska;

kesä on kylmä ja varjoinen;

kesä on lempeä ja ihana!”

Tervehdys leikkikerhosta!

Leikkikerho Nasuissa askarrellaan ahkerasti kaikenlaista.  On tärkeää, että lasten oma kädenjälki tulee esille. Kaikki nallet ovat siis ainutlaatuisia – aivan niin kuin ovat nallekarhujen taiteilijatkin.

Metsäneläimiä on löytynyt myös Nasujen luontoretkeltä.

Pikkujoulut Martanpuistossa

Puistotoiminnan ja avoimen päiväkodin Hunajatuvan yhteisiä pikkujouluja vietettiin 22.11.2019 Martanpuistossa.  Lauloimme yhdessä joululauluja, herkuttelimme joulupipareilla ja mehulla.  Puistoon oli ripolteltu joulukoristeiden lisäksi muutamia jouluisia liikunnallisia tehtäviä. Kaikkein kivoin juttu taisi olla kuitenkin kun saimme paikan päälle oikein pikkujoulupukin. Hän hauskuutti lapsia ja vauhtia riitti.  Näistä tunnelmista on hyvä aloittaa joulunodotus. 🙂

Open Orchestra konsertissa

Kuva Turun konserttitalon Open Orchestra koulaiskonsertistaEskarit haluavat kiittää Nättinummen päivähoitoyksikön vanhempaintoimikuntaa, joka mahdollisti osallistumisen huikeaan Turun filharmonisen Open Orchestra koululaiskonserttiin Turun konserttitalolla keskiviikkona 13.11. Kiitos!

Palefacen juontama konsertti oli kokonaisvaltainen elämys, jossa lapset saivat myös kiertää soittajien keskuudessa ja seurata lähietäisyydeltä soittamista. Konsertti oli myös näyttävästi visualisoitu.

Konsertissa kuultiin mm.  Edvard Grieg: Vuorenkuninkaan luolassa, Wolfgang Amadeus Mozart: Sinfonia nro 40 g-molli 1.osa, Sergei Prokofjev: Montaguet ja Capuletit orkesterisarjasta Romeo ja Julia, John Williams: Imperiumin marssi elokuvasta Tähtien sota, Faithless feat. Paleface: Insomnia

 Kapellimestarina toimi Jukka Untamala ja visuaalisen suunnittelun takana oli Timo Ollila

INFOA HUNAJATUVAN MARRASKUUSTA

Hunajatuvalla ei valitettavasti ole normaalisti sisätiloja käytössä 11.-29.11.  välisellä ajalla. Leenan kanssa pääsee kuitenkin puistoilemaan Martanpuistoon tiistaisin ja torstaisin klo 9-12.

Lisäksi järjestämme…

Pe 15.11. RETKI IMPIVAARAAN klo 10-12

Pe 22.11. PIKKUJOULUT MARTANPUISTOSSA klo 9-12, klo 10 yhteistä ohjelmaa

Joulukuussa taas tutut tilat ja aukioloajat. NÄHDÄÄN! 🙂