Nasujen ja Hunajatuvan yhteinen metsäretkipäivä

Viime perjantaina leikkikerhoryhmä Nasut ja avoin päiväkotiryhmä Hunajatupa tekivät kevään ensimmäisen ja yhteisen metsäretken. Retken aikana harjoittelimme parijonossa kulkemista, leikimme metsässä, tutkimme luupeilla ja suurennuslaseilla erilaisia ötököitä ja kasveja, vierailimme Martanpuiston puistotoiminnassa leikkimässä, söimme omia eväitä paluumatkalla ja joimme kupposet kuumaa kahvia. Suurennuslasit olivat eväiden lisäksi kaikkien suosikkeja. Palattuamme takaisin metsäretkeltä oli meillä vielä kivasti aikaa leikkiä päiväkodin pihalla. Kuuntelimme musiikkia ja otimme hetkeksi esiin saippuakuplia. Seuraavaksi odottelemme innolla mahdollisia yhteistä pihapäiviä, joita voisimme kesällä yhdessä viettää.

Oman vanhemman kanssa sai metsässä myös suorittaa tehtäviä. Ennen kuvan ottamista muutama aarre ehti tarttua tuulen mukaan, mutta valtavan hienosti löytyi munakennon lokeroihin asioita.