Turku.fi: Uittamon päiväkodin Lontoo-kirjeenvaihtaja skypettää tärkeimmät uutiset

Uittamon päivähoitoyksikön eskarilaiset skypettävät niin Englantiin, kuin Belgiaankin. Ryhmä sai omat kirjeenvaihtajansa, kun kaksi lasta muutti vanhempiensa opintojen vuoksi väliaikaisesti pois Suomesta.

Ulkomaankirjeenvaihtoa

Tällä kertaa otettiin yhteyttä Lontoon-kirjeenvaihtaja Aaroon. Aaro näytti kuvia kuningattaren henkivartiokaartista, paloautoista ja jalkapallo-otteluun menosta. Lontoosta oli bongattu myös liike, jossa myytiin Ferrareja. Merkittävin ero Aaron mielestä Turulla ja Lontoolla onkin se, että Lontoossa on paljon hienoja autoja.

Esiopetusryhmän opettaja Henna Heinonen kertoo, että yhteydenpito on odotettua ja mukavaa. Henna on luonut yhteyksiä myös Fuengirolan aurinkorannikon Suomalaisen koulun, Colegio Finlandésin esiopetusryhmään. Yhteydenpito sinne alkaa viimeistään syksyllä. Fuengirolan suomalaislapsia kiinnostaa vuodenaikojen vaihtelu ja he voivat puolestaan kertoa terveisiä auringosta, kun Suomessa vietetään pimeintä kaamosaikaa.