Molla sai jatkorahoitusta!

mons_hyppaa_small

Opetushallitus on myöntänyt valtionavustuksen Mollan jatkohankkeelle ”Mollan kolmet portaat – tvt:n käyttö esiopetuksessa kolmiportaisen tuen periaatteita noudattaen”. Hanke käynnistyy syksyn 2013 aikana ja jatkuu vuoden 2015 loppuun.

Jatkohankkeen myötä toimintaan saadaan mukaan uusia päivähoitoyksikköjä Turusta sekä kumppanikunnista Lappeenrannasta ja Raisiosta. Toiminnan tavoitteena on löytää ratkaisuja esiopetusikäisten oppimisen tukemiseen tieto- ja viestintätekniikan avulla huomioiden erilaiset oppimistavat ja lasten yksilölliset tarpeet.

Kilpailu kevään Opetushallituksen oppimisympäristöjen hakukierroksella oli ennätyskova. OPH:n tiedotteen mukaan hakemuksia saapui 200, joissa haetun avustuksen määrä oli n. 16 800 000 euroa. Avustuksiin käytettävä määräraha oli 2 700 000 euroa ja hyväksyttyjä hankkeita 43.