Syyskesän terveiset Mollasta!

Molla-toiminta pyörähtää taas käyntiin lyhyen kesätauon jälkeen! Päiväkodeissa aloittavat uudet esikoululaiset ja opettajistossakin on mukana uusia kasvoja. Tervetuloa mukaan sekä uudet että jo aikaisemmin mukana olleet mollalaiset! Syksylle on luvassa muun muassa yhteisiä hanketapaamisia, pajapäiviä päiväkodeissa, monipuolisia koulutuksia sekä seminaari- ja päiväkotivierailuja!

Syksyn ensimmäinen yhteinen Molla-tapaaminen järjestetään TOP-keskuksessa torstaina 9.8.2012 klo 12.30-15.30. Tutustumme muun muassa Smartin uuteen Notebook 11 -ohjelmistoon ja 3D-kuviin, harjoittelemme äänen tallentamista ja käyttöä sekä kokeilemme TOP-keskuksen lainalaitteita – esimerkiksi hiljattain hankittua iPod Touch -pakettia.

Molla-hankkeessa mukana olevat päiväkodit perustivat keväällä omat blogisivut ja blogin kirjoittaminen onkin osoittautunut hyväksi tiedotus- ja raportointitavaksi. Seuraava yhteinen blogipaja pidetään perjantaina 14.9. klo 12.30-15.00 TOP-keskuksessa – pajassa hanketoimijat saavat opastusta blogialustan käyttöön tai voivat päivittää omaa blogiaan.

TOP-keskuksessa järjestetään myös jatkuvasti koko opetushenkilöstölle avoimia täydennyskoulutuskursseja, joihin luonnollisesti myös Molla-toimijat ovat ehdottoman tervetulleita! TOP-keskuksen koulutustarjontaan voi tutustua osoitteessa http://edu.turku.fi/koulutus/ .

Tapaamisiin!