Eskarilaisten elokuvaensi-ilta

Pernontien Majavat-eskariryhmän kevätjuhlaa vietettiin 29.5. erityisen juhlavissa merkeissä — kevätjuhlassa ensi-iltansa saivat eskarilaisten itsetekemät elokuvat!

Elokuvaprojekti aloitettiin päiväkodissa jo huhtikuussa katsomalla yhdessä lastenelokuva ja keskustelemalla elokuvista. Lapset ideoivat ja käsikirjoittivat elokuvat itse sekä suunnittelivat roolihahmot ja pukeutumisen. Suunnitelmat työstettiin ensin paperille ja sen jälkeen lähdettiin lavastamaan ja kuvaamaan. Lastentarhanopettajat Sini ja Suvi vastasivat elokuvaprojektin kokonaistoteutuksesta sekä elokuvien editoinnista ja äänityöskentelystä.

Ensi-illassa esitettiin neljä elokuvaa: Supersankarit, Lego Indiana Jones ja villit seikkailut, Kauhu-Kalle sekä Merirosvot jahtaavat.

Supersankarit (ylh. vas.), Lego Indiana Jones (ylh. oik.), Kauhu-Kalle (alh. vas.) ja Merirosvot jahtaavat (alh. oik.). Roolihahmoina esiintyivät mm. lepakkomies, supermies, koulutettu lepakko, aave, orava, Kauhu-Kalle ja hänen äitinsä sekä merirosvoja.

 

Elokuvagaalan pitopaikkana toimi päiväkodin vieressä sijaitsevan Pansion koulun juhlasali, jonka seiniä koristivat keväiset perhoset ja kukka-askartelut sekä illan tähtinäyttelijoiden esittelyposterit.

Lisätietoa projektista löytyy Majavien blogista.

Tähtinäyttelijöiden esittelyposterit sekä juhlavieraita.