Holkar också för udda fåglar – föreläsning och bygge under veckoslutet 18-19.2

 Vill du ha nya fågelgäster i sommar? Bygg holkar åt trädkryparen, göken, ugglan eller åt helt vanliga skogs- och sjöfåglar! Nu har du ypperliga möjligheter till det på Arbis veckoslutskurs i holkbygge på lördag och söndag 18-19.2. Kursen inleds med en 45 min teoriintroduktion av fågelguiden Hans G. Hästbacka. Han redogör för vilka holkönskemål olika fåglar har. Själva holkbygget leds sedan av slöjdläraren Henrik Malmström, som också skaffar allt material. Materialet kostar 10 €/person och betalas på plats. Arbis holkkurs är öppen också för barn om barnen har en vuxen med sig. Både den vuxna och barnet anmäler sig  i så fall separat och betalar egna kursavgifter. Däremot betalar barnen ingen egen materialavgift. Anmäl dig senast på torsdag den 9 februari  här på www.aboarbis.fi. Arbiskursen hålls alltså under veckoslutet 18-19.2 och platsen är S:t Olofsskolans slöjdsal vid Sirkkalagatan 39 i centrum av Åbo.