Nytt snabbhetsrekord på Arbis – första kursen fullsatt på 12 sekunder!

Många kurser på Arbis blev fullsatta redan under den första minuten då anmälningssidorna öppnades på onsdagskvällen 10.8.2022. Möbeltapetseringen drog igen det längsta strået – det tog bara 12 sekunder innan den sista platsen gick. I fjol behövde motsvarande kurs 14 sekunder för att bli fullsatt. Måndagskvällens keramik var näst mest efterfrågad följd av klädsömnaden. De blev båda fullsatta på under en halv minut.

Men till många andra kurser och föreläsningar finns det fortfarande gott om plats och det lönar sig alltid att anmäla sig på väntelistan också till de fullsatta kurserna. Bokningsläget lever nämligen hela tiden eftersom man har rätt att avboka kostnadsfritt i regel fram till en vecka före planerad kursstart då anmälningssidorna stängs.

Överlag är intresset för Arbis kurser inför hösten något större än i fjol. Men fortfarande verkar det vara en liten bit kvar innan Arbis når samma studerandemängd som under toppåret 2019 d.v.s. året före coronapandemin.