Flera kurser fullbokade redan första kvällen!

Då vi stängde Arbis kansli på onsdagskvällen 8.12 var ett antal av vårens kurser redan fullbokade. Keramiken och möbeltapetseringen fick den här gången konkurrens i toppen av klädsömnad, indisk matlagning och motionsgymnastik.

Intresset för vårens kurser är ungefär lika stort som inför våren 2020. Knappt 500 anmälningar tog Arbis emot under de två första timmarna anmälningssystemet var öppet. Men man kan fortsätta att anmäla sig under hela våren på www.aboarbis.fi. I regel stängs anmälningsmöjligheten till kurser och föreläsningar ca en vecka före planerad start. Den sista kursen under vårterminen 2022 börjar först den 19 juni, så det finns gott om tid att anmäla sig till vårens kurser och föreläsningar förutsatt att det finns plats.

Det lönar sig också att anmäla sig till en reservplats. Situationen lever hela tiden och ibland frigörs platser av olika orsaker senare och då fylls platserna med dem som står på väntelistan. Vi på Arbis kontaktar i så fall den som står först på listan. Kan den inte ta emot platsen går den vidare till följande på listan o.s.v.