Studieprogrammet finns nu också i pappersform

Arbis studieprogram har sedan juni funnits på www.aboarbis.fi. Nu finns programmet också i pappersformat. Också i år är både det finska Työväenopistos och Arbis höstkurser inom samma pärmar i den 115 sidor tjocka broschyren. Studieprogrammet finns att hämta dygnet runt utanför Arbis ytterdörr vid Kaskisgatan 5. Programmet delas ut via stadens svenska skolor och daghem 10.8 samtidigt som programmet distribueras i stan via köpcentren, biblioteken, Luckan etc. Anmälningstiden till höstens kurser och föreläsningar börjar, såväl via www.aboarbis.fi som på kansliet vid Kaskisgatan 5, på onsdag 11.8.2021 kl. 18.00. I enlighet med Åbo stads beslut ges Arbis kurser som närundervisning med beaktande av de rådande coronarestriktionerna. De kurser som från början är planerade att ges på distans ges givetvis på distans hela tiden.