Lär dig sjunga på distans med start i april

Är du nybörjare eller vill du annars utveckla din röst? Via Arbis får du individuell handledning och stöd i att hitta en fri andning och en naturlig tonbildning. Du lär dig grunderna i röstfysiologi, frasering och tolkning samt övar för att motarbeta rampfebern. Det utlovar Arbis distanskurser i solosång.  Herrkursen börjar 12.4 och damkursen 13.4. Båda kurserna pågår sex veckor och har ströplatser kvar. Anmäl dig via länken kurser/anmälningar på denna sida senast onsdag 31.3. Läraren, MuM Anneliina Rif Tokazier, är utexaminerad från den solistiska avdelningen vid Sibelius-Akademin och tillämpar inslag av Estillmetoden i sin undervisning. Hon kontaktar personligen alla dem som får plats på kursen med praktisk information om själva distansundervisningen.