Koreanska, mandarinkinesiska och många andra språk på Arbis i höst

Vill du lära dig något mer ovanligt språk? Arbis i Åbo erbjuder i höst t.ex. mandarinkinesiska och koreanska. Också latinet är igen med i vårt program. Det är rätt sällan man har chans att läsa de här språken på svenska i Åbo. Förutom de mera exotiska språken har vi också ett rikligt språkkursutbud i det mera traditionella språken såsom spanska, franska, tyska och grekiska. Dessutom erbjuds finska för skandinaver och danska för svenskspråkiga. Arbis har också kurser i svenska för inflyttande – allt från alldeles nybörjarnivå till konversation på nästan modersmålsnivå. Mera info om språkkurserna på www.aboarbis.fi.

 

Kommentarer inaktiverade för Koreanska, mandarinkinesiska och många andra språk på Arbis i höst

Under Yleinen

Kommentarer är stängda.