MÖBELTAPETSERING OCH KERAMIK POPULÄRAST PÅ ARBIS I HÖST

Båda kurserna i möbeltapetsering och de båda i keramik blev igen de kurser som fylldes först då Arbis öppnade anmälningarna på onsdagskvällen (12.8.2020). Den första möbeltapetseringskursen fylldes på drygt två minuter.

Övriga kurser som sålde slut under den drygt första timmen var fortsättningskursen i mediyoga, Nia, snickeri och metallslöjd, vinyasayoga, CrossNature, en damgymnastikkurs samt solosång för damer.

Totalt hade Arbis ca 20 % färre anmälningar än normalt under den första anmälningstimmen i år.  Med beaktande av coronaläget och de mindre gruppstorlekarna ser alltså Arbis höst trots allt riktigt lovande ut. Den största gruppen anmälda är i åldern 25-34 år medan de allra äldre minskat något, vilket var att vänta p.g.a. coronahotet.

Anmälningstiden till Arbis kurser pågår på www.aboarbis.fi i regel till en vecka före planerad kursstart.

Kommentarer inaktiverade för MÖBELTAPETSERING OCH KERAMIK POPULÄRAST PÅ ARBIS I HÖST

Under Yleinen

Kommentarer är stängda.