Hunajatuvan talvipuuhaa ja lomatiedot

Hei, olemme Hunajatuvassa touhuilleet ja askarrelleen talven aikana kaikenlaista kivaa. Olemme mm. tehneet monen monta erilaista joulukorttia, maalailleet halkotonttuja, muovailleet taikataikinaa, leiponeet piparkakkuja, viettäneet pikkujouluja puistossa ja pitäneet tonttupolkua jumppasalissa. Vielä on mahdollista tulla vaikka askartelemaan käpytonttuja ja joulukuusia sekä jumppailemaan ja elokuviin.

Hunajatupa on viimeistä kertaa tänä vuonna auki tiistaina 21.12.2021 klo 9-14, jonka jälkeen vietämme talvilomaa ensivuoden tiistaihin 4.1.2022 asti, josta eteenpäin olemme taas auki normaalein aukioloajoin.

Hunajatupa toivottaa jo näin mukavaa Joulua ja hauskaa uutta vuotta.!

Punainen lyhty pöydän päällä. Pöydällä on myös kaksi joulupalloa ja punainen pöytäliina.Kaksi kaulinta ja paljon erilaisia piparkakkumuotteja.

 

 

 

Valmiita erinäköisiä paistettuja piparkakkuja.Kaksi maalattua mölkkypuuta. Mölkyt on maalattu tontuiksi. Kuvassa on siis kaksi halkotonttua, joilla vanuparrat.

Kuusi erilaista joulukorttia, joita pystyi askartelemaan. Joukossa muun muassa piparinmuotoinen, kuusenmuotoinen, poronmuotoinen ja lahjapaketin näköinen.

Kaksi käpytonttua. Kävyillä punainen suippohattu ja toisella vanuparta.

Taikataikinasta jäi taikinaa yli, joten siitä tuli hunajatuvan joulukalenteri. Kuvassa kaksi ensimmäistä luukkua eli hahmoa. Hahmoina narulla roikkuu tonttuhattu ja leppäkerttu.

 

Tonttupolun rentoutusmaja, jossa harson alla sai makoilla katsella valoja ja kuunnella kulkusten helinää.

Tonttupolun rasti, jossa piti etsiä seitsemän karannutta poroa.

Tonttupolun paketin kuljetusrasti näkyy takakulmassa ja edessä tonttu piilossa nurkan takana.