Verkostostartti Lappeenrannassa

Saimaan mediakeskus isännöi 24.11.2011 Molla-starttia Lappeenrannan uudenuutukaisessa Kesämäen päiväkodissa. Lappeeenrannan Molla-hankkeen ohella päivän aikana esiteltiin myös Turun Mollaa. Verkoston tutkimuksellinen asiantuntija, Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulu, oli myös paikalla kertomassa roolistaan tässä hankkeessa sekä tablettilaitteiden käyttöä kehittävässä Sormet-hankkeessa. Puheenvuoron pienten lasten mediakasvatuksesta piti Helsingin OKL:n  tutkija Sara Sintonen. Iltapäivän mediatyöpajoista saatiin vinkkejä myös Turun Mollaan tuotavaksi.

 

Päivän aikana saatiin mm. vinkkejä tablettisovelluksista.

Startissa päätettiin kokoontua myös jatkossa ja siten, että verkostosta on mukana mahdollisimman laaja edustus. Vuoden 2012 aikana on tarkoitus kokoontua kerran keväällä ja kerran syksyllä, paikkakuntina Turku ja Helsinki.

Seuraavaan tapaamiseen mennessä meillä kaikilla onkin jo varmasti paljon kerrottavaa!