Aallokon metsäretki

Aloitimme kauden puistoretkillä ja syyskuun lopulla päätimme myös alkaa tehdä metsäretkiä, kun kaikki ovat tottuneet kulkemaan hienosti parijonossa retkikohteeseen ja takaisin päiväkotiin. Menimme siis koko Aallokko metsäretkelle pähkinämetsään leikkimään, tutkimaan ja etsimään syksyn merkkejä.

Metsäpaikalle päästyämme teimme alkupiirin ja kuuntelimme aluksi aivan hiljaa metsän ääniä. Sen jälkeen kertasimme säännöt, jonka jälkeen lapset pääsivät aloittamaan leikit metsässä.

Meidän iloksemme metsäpaikalle oli tehty hieno maja, jossa lapset tykkäsivät kovasti leikkiä. Löysimme myös majasta pullopostin, mitä yhdessä ihmeteltiin. Postikin saatiin ulos kahden kepin avulla. Mietittiin lasten kanssa yhdessä, mitä vastataan pullopostiin, jossa luki love ja oli jotain salakirjoitusta kuulemma. Tulimme siihen lopputulokseen, että rakkaus on ihanaa ja kirjoitimmekin sen paperille. Laitoimme sen takaisin pullon sisälle ja pullon majaan samaan paikkaan, mistä sen löysimme majasta.

Iloisin terveisin

 Aallokon väki