Yhteisopettajuus

Marika Kaanela, marika.kaanela(at)edu.turku.fi
Kuvaus:
Yhteisopettajuus matematiikassa kurssialustan osalta, kerron mielelläni lisää. Opettajilla on omat rinnakkaisryhmät samasta kurssista sekä yhteinen OneNote tiedosto kurssilla, johon kaikilla kurssin opiskelijoilla on pääsy. Opettajat tuottavat oppitunneittain sisältöä yhteistyössä ja sopivat käytettävistä ohjelmista ja opetettavista laskimen komennoista ym asioista kurssin edetessä.

Marika Kumlander, marika.kumlander(at)edu.turku.fi
Kuvaus:  O
len kokeillut monipuolisesti yhteisopettajuutta , mm. oppiaineen sisällä ja oppiainerajat ylittäen. Minulla on kokemusta myös tiimioppimisesta.

Jenna Salminen, jmjsal(at)utu.fi
Kuvaus:  Olemme vetäneet parina vuonna englannin abikurssit yhteisopettajuutena toisen opettajan kanssa mm. niin, että opiskelijat vaihtoivat parin viikon välein opelta toiselle tasoryhmittäin (esim. ENA8). Tämä työtapa toimii varmaankin lähinnä abien kielten kursseissa.

Irma Pilto,  irma.pilto(at)edu.turku.fi
Kuvaus: Yhteisopettajuus on hyvä tapa saada tukea esimerkiksi opettamisen kollegalta eriyttämiseen saman oppiaineen sisällä. Olen kokeillut yhteisopettajuutta myös yhdistämällä kollegan kanssa kurssien YH1 ja ÄI4 aiheita ja oppitunteja.

Seija Ranta, seija.ranta(at)naantali.fi
Kuvaus:
Yhteisopettajuus oppiaineiden välillä. Olen tehnyt yhteisopettajuutta kurssien  ÄI3+EN3 kanssa.