Lennin terveiset

Äiti vahtimassa pihaa

Päiväkodissamme aiheutti tällä viikolla ihmetystä ja kummastusta muuan lokkiperhe! Lokki muutti kahden poikasensa kanssa päiväkodin pihalle ja puolusti lapsiaan niin kovalla päättäväisyydellä, että pihalla kulkeminen oli mahdotonta. Joustavuus ja kekseliäisyys pääsivät siis koetukselle.

 

Pari päivää vietimme aikaa sisällä puuhaten ja lähiympäristöä hyödyntäen. Retkeilevät kastulaiset olivat tuttu näky naapurustossa  ja huomioliivejä vilkkui monissa eri väreissä. Tärkeimpänä ohjelmanumerossa oli tietysti seurata tarkasti lokkien puuhia.

Parasta oli, kun saimme ikkunasta seurata henkilökunnan poikasten etsimisoperaatiota ja päästä ihailemaan lokinpoikasta. Ellan ja Aleksin kappaleesta inspiroituneena hänet nimettiin Lenniksi.

Kolmas kerta toden sanoi ja henkilökuntamme sai siirrettyä poikaset pois päiväkodin pihalta. Poikasten siirto sai äitilokin selvästi miettimään asiaa uudelleen ja lopulta vaihtamaan perheen kotiosoitetta.

Niin söpöjä kuin poikaset olivatkin, niin parempi näin ja toivotamme Lennille perheineen mukavaa juhannusta ja kaikkea hyvää tulevaan.

Nyt rauhoitumme itsekin juhannuksen viettoon. Hyvää juhannusta kaikille!