Päiväkodin esittely

Kastun päiväkoti avattiin tammikuussa 2019. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä rauhallisella alueella. Ympäristö on hyvin liikkumaan houkutteleva ja monipuolisesti ryhmien hyödynnettävissä.

Kastun päiväkodissa on 7 ryhmää, joista 4 on vuorohoitoa tarjoavia. Lisäksi päiväkotiimme kuuluvat Raunistulan koulussa toimivat 2 esiopetusryhmää sekä urheiluleikkikerho,jossa on tarjolla mukavaa tekemistä 3-5-vuotiaille. Jokaisella ryhmällä on omat tilat, mutta hyödynnämme tiloja hyvin monipuolisesti.

Päiväkotimme sekä sen lähiympäristö luovat monipuoliset oppimismahdollisuudet kaiken ikäisille. Päiväkodissamme on sali, josta löytyy monipuolisesti erilaisia liikuntavälineitä innostamaan liikkumaan. Salissa pidetään myös yhteisiä lauluhetkiä , joilla päästään laulamisen lisäksi testailemaan erilaisia soittimia yhdessä. Pihamme on suuri ja maastoltaan monipuolinen, jotta jokaiselle löytyy omanlaista puuhaa. Lisäksi vierestä löytyy urheilukenttiä ja puistoaluetta, jotka tuovat taas erilaisia oppimismahdollisuuksia. Jokaisesta ryhmästä löytyy myös älytaulu, joilla mahdollistetaan eri-ikäisten lasten tieto- & viestintäteknologian opettelu.

Panostamme Kastun päiväkodissa liikkumaan innostamiseen ja monipuoliseen kielen rikastuttamiseen. Tärkeää on järjestää lasten ikätasoa vastaavaa mielekästä toimintaa ja luoda päivittäin mahdollisuuksia oppimisen ilolle.