HATTUJAHDISTA SYNTYI KIRJEENVAIHTO VUOKKOKODIN JA LEIJONANHAMPAIDEN VÄLILLE

Tehdasteatteri, Framil ry, esiintyi päiväkodin 5-6 vuotiaille  sekä Vuokkokodin vanhuksille kesäkuussa Hattujahti- esityksellä.  Näytelmä kertoi papasta joka hukkasi hattunsa.(Sven Nordgvist, Hattujahti) Esityksen jälkeen alkoi kirjeenvaihto jossa Leijonanhampaiden ryhmän  lapset taiteilivat tarinasta postia vuokkokotiin ja vuokkokodin vanhukset samoin leijonien ryhmään. Meiltä lähti piirustuksia ja saimme takaisin tarinoita. Olipa hauskaa tehdä ja saada oikeaa postia!

Nyt syksyllä koko talon pikkueskarit retkeilivät vuokkokodin pihalle katsomaan esitystä yhdessä vanhusten kanssa ja kirjeenvaihto jatkuu edelleen, ompa jopa vanhusten pyörätaksi tuonut postia päiväkotiimme! Näin tämä ihana silta eri sukupolvien välillä jatkuu.