Seurakunnan ja Varhaiskasvatuksen perhekerho

Kevåt24

Tietoa kerhoista ja toiminnasta löydät

Perheethenrikinseurakunnassa fb ja Instagram sivuilta

Nähdään kerhoissa!

 

 

 

Rauhallista Joulunaikaa!

Perhekerho, vauvakahvila ja vauvatreffit jäävät joulutauolle, palaamme jälleen vkolla 2 ,tuolloin vauvatreffit skanssi ssa ti 9.1  klo 12-16, muut tapahtumat alkavat vkolla 3, ti 16.1 alkaen perhekerho kirkolla klo 9.30-11. 15, vauvatreffit skanssi ssa klo 12-16, to 18.1 alkaen vauvakahvila Koivulassa klo 9.30-11 ja pe 19.1 alkaen Perhekerho Koivulassa klo 9.30-11. 30.

Toiminta on maksutonta, vanhemmat toimivat yhdessä lasten kanssa, tarjolla pientä aamupalaa. Tulethan terveenä. Seuraa meitä fb ja IG perheet Henrikin seurakunnassa niin saat lisää tietoa toiminnasta.

Hyvää Joulunaikaa kaikille toivottaa Marja ja Minna

Kuvassa ryhmän tonttuovi.

 


ELOKUU ON TÄÄLLÄ

Ja kerhot alkavat…

Tiistaisin

Henrikin kirkolla Perhekerho 9.30-11.15

Tarjolla pientä aamupalaa, kynttilä hetki ja lauluhetki klo 10 ja muuta mukavaa toimintaa vaidellen, vanhemmat ja lapset toimivat yhdessä, tervetuloa puuhaamaan ja leikkimään.

 

Skanssin Skappeli ssa vauvatreffit 13-16

0-1v vauvat ja vanhemmat. Suunnitellaan toimintaa yhdessä, kahvitellaan ja jaetaan kokemuksia vauva-arjesta. Asiantuntija vierailijoita, muskaria, maalausta ym toimintaa vaihdellen.  Kahvia ja teetä tarjolla.

 

Torstaisin vauvakahvila Koivulan srk-talolla klo 9.30-11.

0-1 1/2v ja vanhemmat. Jaetaan vauva-arjen kokemuksia ja suunnitellaan toimintaa yhdessä. Pientä aamupalaa tarjolla.

 

Perjantaisin perhekerho Koivulan srk -talolla klo 9.30-11.30

Pientä aamupalaa tarjolla, kynttilä hetki ja laulu tuokio klo 10. Askartelua ja muuta toimintaa vaihdellen. Lapset ja vanhemmat puuhaavat yhdessä.

 

Kaikki toiminta on maksutonta. Lisätietoa fb ja Instagram Perheethenrikinseurakunnassa

Tervetuloa mukaan

Marja, varhaiskasvatus

Minna, srk perhetyö

————————

Kesä kahvilat alkavat 5.6

Tervetuloa viihtymään Henrikin kirkon pihapiiriin kesätoimintaan maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9-14 välillä. Ohjelmassa laulua, askartelua ja kaikkea kivaa kesäpuuhaa, juhannusjuhlia unohtamatta, joita Vietämme 19.6. Viimeinen kesäkahvila ke 21.6. Sateella toiminta sisätiloissa. Vanhemmat toimivat lasten kanssa yhdessä.

Perheiden kesäretki Mynämäen eläintilalle to. 1.6, lähtö bussikuljetuksella Henrikin kirkolta klo 9.15,paluu 13.30 mynämäeltä. Mukaan mahtuu 50hlöä. Ilmoittaudu minna.reijo@evl.fi

Skanssin vauvatreffit jatkuvat Tiistaisin 12-16 juhannukseen asti.

Heinäkuun toiminta on tauolla.

Mukavia kesäpäiviä kaikille.

 

 

 

KEVÄÄN KERHOT OVAT ALKANEET.

TI HENRIKIN KIRKKO PERHEKERHO 9.30-11.15

TI SKANSSIN VAUVATREFFIT 13-16

TO KOIVULAN SRK TALO VAUVA KAHVILA 9.30-11

PE KOIVULAN SRK TALO PERHEKERHO 9.30-11.30

UUTTA

PERHRKERHO ILTA 3KRT,TO2.2,TO 2.3 JA TO 13. 4 HENRIKIN KIRKKO 17-19. TUOLLOIN EI VAUVA KAHVILA AAMUA.

 

 

 

Perhekerhot ja Vauva kahvilat ovat joulutauolla vkot 51-1. Palaamme siis toimintaan 10.1.23 Perhekerhossa ja vauvatreffeillä, sekä 12.1 vauva kahvilassa ja 13.1 Perhekerhossa entiseen tapaan. Tervetuloa taas toimintaamme mukaan vuonna 2023. Seuraa ig ja fb perheet henrikinseurakunnassa.

 

 

 

 

 

Perheiden jouluretki Sinapin leirikeskukseen to 15.12. Bussikuljetus Henrikin kirkolta klo 9, paluu lähtö sinapista 13.30. Ohjelmassa Hartaus, kuusen haku ja koristelu, joulupuuro, kahvi ja mehu, laululeikit ja Tonttu polku. Ulkoilemme osan päivää, ruokailu sisällä, mikro ja wc löytyy. Retki on maksuton, ilmoittautumislinkki löytyy fb perheet Henrikin seurakunnassa.

Tervetuloa.

Ikkunasta näkyy pieni pehmohiiri ja sen koti.

 

 

 

 

 

 

 

PERHEKERHOT JA VAUVA KAHVILAT AVAUTUVAT 23.8 ALKAEN

Perhekerho Henrikin kirkolla ti 9.30-11. 15 sekä  pe Koivulan srk-talolla klo 9.30-11. 30.

Tervetuloa vanhemmat yhdessä lapsen kanssa puuhaamaan, leikkimään ja laulamaan.  Ohjattu tuokio alkaa n. Klo 10. Tarjolla pieni aamupala. Toiminta on maksuton.

Vauva kahvila Skanssin Skappelissa ti klo 13-16  sekä to Koivulan seurakuntatalolla klo 9.30-11.

Vauva kahvila on tarkoitettu alle 1v lapsille ja vanhemmille jakamaan vauva arjen haasteita ja iloja yhdessäoloa unohtamatta. Suunnitellaan toimintaa yhdessä ja jutustellaan kahvitellen.

Toiminta on maksutonta.

Meitä voi seurata ja lisäinfoa kerhoista, FB ja Instagram

Perheet henrikinseurakunnassa.

Tervetuloa, Minna ja Marja.

 

 

 

 

Perhekerhojen kesä starttaa kesäkuun alusta, 6.6 alkaen. Kesätoimintaa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-14, juhannukseen asti. Kesäkuun eka viikon olemme Koivulan srk-talolla, sitten siirrymme Henrikin kirkolle.

Kesäkuun tiistait juhannukseen asti Vietämme vauvatreffejä Skanssin Skappeli ssa klo 12-16. Kerhossa ulkoillaan, liikutaan, askarrellaan ja retkeillään sekä vietetään juhannusjuhlia Sirkustellen. Tervetuloa mukaan koko perhe!

Lisätietoja fb ja instagram perheet henrikinseurakunnassa

 

Hei Perheet

Hiljaisella viikolla 14-17.4 Perhekerhot ja vauvakahvilat tauolla. Perjantaina 22.4 klo 10 Koivulan srk-talolla vierailee Kas Kummaa – nukketeatteri Pääsiäisen tarinalla. Tervetuloa!

Seuraa myös FB perheet Henrikin seurakunta, siellä nyt auki ilmoittautumislinkki Toukokuun retkelle Liedon kyyhkyrinteeseen.

 

 

 

 

 

 

 

PERHEKERHOT JA VAUVATREFFIT ALKANEET!

Tervetuloa kerhoilemaan Tiistaisin Henrikin kirkolle ja Perjantaisin Koivulan srk-talolle klo 9.30-11. Toimintaa lapsille ja vanhemmille, aamupalaa ja mukavaa seuraa.

Tervetuloa vauvatreffeille Tiistaisin Skanssin Skappeliin klo 13-15 ja torstaisin Koivulan srk-talolle klo 9.30-11. Vertaistukea keskustelun ja toiminnan kautta vauvoille ja vanhemmille.

Lisätietoa toiminnasta fb perheet Henrikin seurakunnassa.

Hiihtolomalla,ma21.2 ulkoilupäivä, Lumiukon luontopolku Henrikin kirkon pihalla. Pulkka tai liukuri mukaan, sateella siirrymme sisälle, klo 9.30-12.30.

 

 

—————————

Pyöreästä aukosta näkyy pehmohiiren koti.

 

Rauhallista Joulun aikaa kaikille perheille!


 

Koivulan Perhekerhossa vieraili Kas Kummaa nukketeatterin väki.

He esittivät meille kertomuksen Joulun Ihme.

 

 

 

 

 

 

Perhekerhot aukeavat vkolla 34!

Kerhoon ja vauvatreffeille ovat tervetulleita lapset yhdessä aikuisen kanssa. Kerhossa askarrellaan, lauletaan, leikitään ja hiljennytään sekä jutustellaan kahvittelun lomassa. Toiminta on maksutonta.

Yhteistyössä Henrikin seurakunta ja Turun kaupungin varhaiskasvatus.

Alkaen

Ti 24.8, Tiistaisin Perhekerho Henrikin kirkon alakerta klo 9.30-11

To 26.8, Torstaisin vauvatreffit 0-1v Koivulan seurakunta talo 9.30-11

Pe 27.8, Perjantaisin  Perhekerho Koivulan seurakunta talo 9.30-11

19.10 alkaen Vauvakahvila myös Skanssin Skappelissa 13-15

Toiminnassa on voimassa tämän hetken korona suositukset.

 

TIETOA TOIMINNASTA SAAT SEURAAMALLA FACEBOOK JA INSTAGRAM

PERHEET HENRIKIN SEURAKUNNASSA

 

 

 

 

 


HEINÄKUUSSA LOMAILEMME JA PALAAMME TOIVOTTAVASTI NORMAALEIHIN PERHEKERHO TOIMINTOIHIN ELOKUUSSA! Seuraa fb perheet Henrikin seurakunnassa.

Ihanaa Kesää kaikille!

Pieni lapsi seisoo laiturilla.

 

 

 

 

Ötökän Elämää 31.5-24.6.21 Lisätietoja FB Perheet Henrikin seurakunnassa.

 

 

 

 

 

PERHEKERHOT TAUOLLA VIELÄ KESÄN.

Valmistamme teille Ötökän elämää bingo – puuhan Henrikin kirkon pihapiiriin kesäkuussa. Infoa Facebookissa Perheet Henrikin seurakunnassa-sivulla.

 

 

 

 

 

 

 

Heippa Perhekerho väki.

Minnan ja Marjan matkassa osa 2 on päättynyt ja osallistuneiden kesken arvottu 2 palkintoa. Kiitos kaikille.

Kerhojen ollessa vielä huhtikuun tauolla olemme valmistelleet teille kerhon pussiin, eli Perhekerho Pussissa  kertoo tarinan joka sisältää hartauden, askartelun, laulut ja lorut. Kaikki valmiina kotona tehtäväksi. Ilmoittaudu Fb sivulla Perheet Henrikin seurakunnassa, josta löytyy joka viikoksi uusi Lyyti linkki. Pussit ovat noudettavissa Torstaisin Henrikin kirkolta.

Koivulan ikkunassa voit käydä kurkkimassa muuttolintujen touhuja.

Toivottavasti pian nähdään!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vallitsevan tilanteen vuoksi kerhotoiminta on suljettuna 8.3.21 alkaen. Tiedotamme tilanteesta Henrikin Seurakunnan Facebook-sivulla.

Minnan ja Marjan matkassa osa2 on valmistunut. Olemme vieneet luontorasteja kuuteen luontokohteeseen Henrikin seurakunnan alueella. Rastilta löytyy myös arvoitus, jonka ratkaisemalla ja vastauksen lähettämällä osallistuu arvontaan. Palkintoina kirjoja ja kesä kivaa perheille. Lisätiedot ja ohjeet Henrikin srk FB.

Mukavaa ulkoilua kaikille!

Koivulan seurakuntatalon ikkunaan on syntynyt muuttolintujen puuhat. Joka viikko sinne lentää uusia lintuja. Käy tutkimassa, tunnistatko.

 

 

 

 

 

 

 

 

HIIHTOLOMA-VIIKOLLA, vko 8, ei kerhoja.

Tervetuloa perhekerhon retkelle Heinänokkaan to 25.2.21 klo 10-14.30. Perille voit tulla omalla autolla tai bussilla, bussi kakskertaan puutorilta.

Ohjelmassa ulkoilua ja puuhastelua sekä keittolounas. Tapahtuma on maksuton,ilmoittautumislinkki henrikin seurakunnan fb.sivulla.

Nähdään, Minna ja Marja

 

 

HYVÄÄ VUOTTA 2021

Perhekerhot alkavat viikolla 3.

Tiistaisin Perhekerho Henrikin kirkolla klo 9.30-11, Lapset ja vanhemmat yhdessä. Liikunnallista ohjelmaa eri muodoissa sekä jutustelua. Max 10hlöä.

Torstaisin vauvakahvila Koivulan srk-talolla klo 13-15 Max 10hlöä. 0-1v vauvat ja vanhemmat tervetuloa vertaistuen pariin. Välillä ohjelmaa lauluista värimaalaukseen.

Perjantaisin perhekerho KOIVULAN SRK-TALOLLA Henrikin perhehumpat. Humppaa, hyppyjä ja hiljentymistä. Klo 9.30-11.Max10hlöä.

Noudatamme vallittsevan korona-tilanteen ohjeita ja rajoituksia, kerhoihin hlöraja 10 ja ennakkoilmoittautuminen kirkonrotta.fi sivustolla, lyyti-linkki.

Henrikin seurakunnan fb-sivulla näet tietoa toiminnasta ja viikottaiset linkit sekä ohjelman.

Voit seurata meitä myös henrikin seurakunnan instagram sivustolla.

ikkunaan askarreltu sateenkaari ja kaksi sydäntä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraa Henrikin seurakunnan ja Haritun avoimen varhaiskasvatuksen Perhekerho ja Vauvakahvilan kuulumisia ja tulevaa ohjelmaa Instagramissa ja Facebookissa :

Henrikin Seurakunta

 

 

 

Lapsen Oikeuksien Päivää vietettiin perhekerhoissa 16-20.11.

Painoimme lapsen kädenjälkiä paperille ja tauluiksi.

Pöydän päällä paperiin painettu lapsen käsi ja vierellä oikea lapsen käsi.

 

 

 

 

 

Syyslomalla Perhekerho retkeili Heinänokan leirikeskuksessa.

Aurinkoinen ja lämmin aamupäivä puuhailtiin luontorasteilla ja sitten grillattiin makkaraa.

kuvassa lapsi pitää kädessään tyhjää kananmunakennoa, johon kerätty metsästä lehti, neulanen, sammalta ja kivi.
kuvassa lapsi pitää kädessään kananmunakennoa, johon kerätty metsästä lehti, neulanen, sammalta ja kivi.
kuvassa lapsi pitää kädessään väärinpäin auki olevaa sateenvarjoa, jonka sisällä on värikkäitä palloja.
kuvassa lapsi pitää kädessään väärinpäin olevaa sateenvarjoa, jonka sisällä erivärisiä palloja.
kuvassa aurinkoinen sää, meri taustalla. lehdistä ja höyhenistä tehty mobile heiluu tuulessa.
kuvassa aurinkoinen sää, meri taustalla, lehdistä ja höyhenistä tehty mobile heiluu tuulessa.
Kuvassa aurinkoinen merenranta, lapsi seisoo laiturilla ja katsoo merelle .
kuvassa aurinkoinen sää, lapsi seisoo laiturilla ja katselee merelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokakuun Perhekerhot:

Tiistaisin vauvakahvila 0-1v ja vanhemmille Koivulan srk-talolla klo 9.30-11.

Ilmoittaudu kirkonrotta.fi sivulla, mukaan mahtuu 20hlöä.

Torstaisin Perhekerho Henrikin kirkolla klo 9.30-11

Kerhon jälkeen mahdollisuus maksuttomaan ruokailuun.

Ilmoittaudu mukaan kirkonrotta.fi sivulla. Mukaan mahtuu 20 hlöä.

Perjantaisin Perhekerho Koivulan srk-talolla klo 9.30-11.  Sään salliessa ulkoilemme Scandinavia leikkipuistossa josta aina ilmoitamme etukäteen. Ilmoittaudu mukaan kirkonrotta.fi sivulla. Mukaan mahtuu 30 hlöä.

 

 

SYKSYN PERHEKERHOT ALKAVAT ULKOTOIMINNALLA Tiistaina 8.9 Henrikinkirkon pihapiirissä klo 9-11.30 . Ja perjantaina 11.9 Skandinavian leikkipuistossa Haritussa klo 9-11.30. Tule mukaan puuhastelemaan lapsesi kanssa sekä kuulemaan perhekerho toiminnasta !

Vauvakahvila-toiminta alkaa näillä näkymin tiistaina 15.9 koivulan srk-talolla.

Katso lisäinfoa Turun henrikinseurakunta facebook-sivulta.

Ohjaajina Marja ja Minna

 

SYKSY ON TÄÄLLÄ!

ELOKUU ON ALKANUT JA ODOTTELEMME HETKEN TIETOA AVOIMEN PERHEKERHON AUKEAMISESTA!

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA OSOITTEESSA

Turun Henrikinseurakunta

 

 

 

 

 

 

MUKAVAA KESÄÄ KAIKILLE PERHEILLE!

PERHEKERHOT PYSYVÄT VALITETTAVASTI SULJETTUNA KESÄ- JA HEINÄKUUN AJAN. TIISTAISIN KUULET JA NÄET MEITÄ  PERHEKERHOLIVESSÄ KLO 10 AINA JUHANNUKSEEN ASTI. FB HENRIKIN SEURAKUNTA.

SYKSYLLÄ JATKAMME ELOKUUSSA TOIVOTTAVASTI NORMAALISTI!

 

 

 

 

 

Pysytään kotona ja pidetään huolta toisistamme!

Yhdessä me selviämme!

 

 

 

 

 

 

Hei kaikki perheet!

Perhekerhomme on nyt Livenä Tiistaisin  klo 10 Facebookissa, Henrikin perhetyön Henkka-hepan sivulla. Lisäksi sieltä löydät mukavia haasteita kotona tehtäväksi.

Nyt kun monet perheet viettävät kotona paljon aikaa, toivomme että teillä on paljon kivaa puuhaa yhdessä.

Pelatkaa lautapelejä, askarrelkaa, laittakaa ruokaa ja ulkoilkaa yhdessä.

Se oma perhe on kyllä aika kiva juttu.

Monia kivoja peli,puuha ja tehtäväsovelluksia löytyy vaikkapa Pikku Kakkoselta ja YLE areenasta.

Suomalainen lastenpeli opettaa leikin lomassa yli kymmentä eri kieltä

 

Mukavaa tekemistä lapsille ja perheille kotona tehtäväksi, lataa sovellus älylaitteellesi sovelluskaupasta nyt ilmaiseksi.

Lisäksi HS.lasten uutiset kertoo lapsille sopivalla tavalla tämän hetken tilanteesta päivittäin. Katsokaa yhdessä.

 

 

HUOMIO PERHEET!!!

Yhteisen kasvatustyön linjauksen mukaan, Korona-virus tilanteesta johtuen, perhekerhot ovat tauolla toistaiseksi.

 

 

 

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2020

PERHEKERHOT ALKAVAT JÄLLEEN VKOLLA 3

MA

SKANSSIN SKAPPELISSA

VAUVATREFFIT 13-15.30

TI

SKANSSIN SKAPPELISSA

PERHEKERHO 9.30-11.30

Sekä

KOIVULAN SRK TALO

SADAST NOLLAAN KER

HO YHDESSÄ VUOKKOKO

DIN KANSSA 13-15.30

PE.

KOIVULAN SRK TALO

PERHEKERHO 9.30-11.30

TERVETULOA MUKAAN PUUHASTELEMAAN YHDESSÄ LAPSEN KANSSA

 

 

 

 

 

 

SYKSY  PERHEKERHOISSA

Tervetuloa seikkailemaan metsähenkan kanssa lumottuun metsään!

Perhekerho kokoontuu ma Henrikin kirkolla, ti Skanssin skappelissa ja

pe  Koivulan srk-talolla, aika aina 9.30-11.30

 

 

 

Perheiden kesäkahvila on saatu tältä kesältä päätökseen ja kivat retkipäivät Forum Marinumiin, Ruissalon kasvitieteelliseen sekä Heinänokan leirikeskukseen onnistuneesti ohi. Nyt jäämme kesälomalle ja tapaamme taas perhekerhossa vkolla 34. Seuraa FB henrikinhenkkaheppa niin pysyt ajantasalla.
Heinänokassa ilma antoi parastaan ja polskuttelijoilla riitti puuhaa

KESÄ 2019

Perheiden kesäkahvila ja retkipäivät

yhteistyössä Henrikinseurakunta ja Turun kaupungin varhaiskasvatus

 

Perheet edellä, pikkuväki merellä ajalla 3.-19.6.2019

Hiio hoi! Tänä kesänä tapaamme kesäkahvilassa Henrikinkirkolla

  •  maanantaisin ja tiistaisin klo 9-13.
  •  Huom! 18.6. Juhannusjuhla Henrikinkirkon pihapiirissä. Pomppulinna ja grilli kuumana. Ota omat grillattavat. Säävaraus.

Lisäksi retkeilemme keskiviikkoisin

  • 5.6. Lasten merimuseo Tyrskyn myrskyn (Forum Marinum) klo 9-13. Tapaamme klo 9 Suomen Joutsenen edessä. Näyttelyyn menemme klo 9.30-10.30. Kierroksen jälkeen pidämme muskarin nurmikolla. Voit ottaa omat eväät mukaan.
  • 12.6. Ruissalon kasvitieteellinen ulkopuutarha klo 9-13. Kierroksen jälkeen pidämme muskarin nurmikolla. Voit ottaa omat eväät mukaan. Pääset paikalle bussi nro 8.

19.6. Heinänokan leirikeskus Kakskerta klo 10-14. Klo 10-12 muskari, Toimintarata ja askarteluja. Klo 12-14 mahdollisuus uimiseen, saunomiseen ja grillailuun. Tarjoamme  mehut ja makkarat.

———————————————————————

Kevään 2019 teemana oli Suomi ja sen luontokohteet. Tutustuimme mm. Saana-tunturiin, Kumma-kiveen ja Kuninkaan-lähteeseen. Kiersimme Suomen ylhäältä alas ja äitienpäiväksi ehdimme jo Ahvenanmaalle. Karttaan tuli jokaisesta paikasta merkintä aiheen mukaan.

 

kevät2019———————————————————————

Kevään päätös, Perhekirkko, on sunnuntaina 19.5 klo 16 Henrikin kirkolla.

Tapahtumassa  katsottavaa ja kuunneltavaa ihan jokaiselle, mummille, kummille, vaarille ja vanhemmille. Tervetuloa ihan jokainen.

Perheiden kesäkahvila aukeaa ma 3.6 klo 9-13.  Kahvilapäivät ovat ma-ke, joista keskiviikot retkipäiviä 9-14.  Kesätauko perhekerhossa alkaa juhannuksesta. Seuraa ilmoittelua henrikin henkkahepan fb.sivuilla

——————————————————————-

Lapsen oikeuksien päivää vietettiin 20.11.18 juhlallisesti. Perhekerhossa herkkujen syönnin lisäksi askarreltiin jokaiselle lapselle oma mitali kaulaan joka kertoi että Minä Olen Tärkeä!

——————————————————————–

 

 

 

 

PERHEKERHON SYKSYN TEEMANA OLEVA LUONTO ON TULLUT ESILLE JOKA KERTA ASKARTELUJEN JA LAULULEIKKIEN AVULLA. LUONNON MONIPUOLISESTA MATERIAALIPANKISTA SYNTYY KYLLÄ VAIKKA MITÄ.

 

LEHTIOLENTOJA, KOIRIA JA KUMMITUKSIA.

LASIPURKKEIHIN SYNTYI PUPUJA JA NALLEKARHUJA

 

KERHOSSA OLI MYÖS LUONTORASTIKERTA, JOSSA SAI MM.TUNNISTAA METSÄN ELÄIMIÄ

 

 

 

 

Perhekerhossa toivomme lasten ja vanhempien osallisuuden näkyvän toiminnassamme- Kauden alussa keräsimmekin toiveita puuhun, jonka lehdet kuvastivat lasten ideoita ja toiveita syksyn ajaksi. Otamme nämä kaikki huomioon jollain tavalla syksyn aikana.

 

 

                                                                     PERHEKERHO ALKAA TAAS VIIKOLLA 34.

Perhekerho on yhteistyötä Henrikin seurakunnan ja Turun varhaiskasvatuksen kanssa, se on avointa ja maksutonta kaikille. Kerhossa lapset puuhailevat yhdessä oman aikuisen kanssa, leikkien, laulaen ja askarrellen, mikä milloinkin miellyttää. Kerhon alussa on pieni vapaaehtoinen hartaushetki.  Kerhoaika on 9.30-11.30, Tiistaisin Henrikin kirkon alakerrassa, Torstaisin Skanssin Skappelissa ja Perjantaisin Koivulan srk-talolla.

Tervetuloa kaikki isät ja äidit, mummit ja vaarit tai lapsen muut hoitajat, yhdessä lapsen kanssa tutustumaan Perhekerhon toimintaan.

 

 

 

 

 

 

PERHEKERHON MATKA MAAILMANYMPÄRI-KEVÄT18 SAATIIN HIENOSTI PÄÄTÖKSEEN TOUKOKUUSSA. PASSIIN TULI KERÄTTYÄ USEAMPI LEIMA ERI MAISTA JA MAANOSISTA.

NYT KESÄKUUN VIETÄMME TOIS PUAL-JOKKEE, ELI TUTUSTUMME ÄITI-LINNUN KANSSA AURAJOKEEN JA SEN YMPÄRISTÖÖN, LEIKKIEN, LAULAEN JA ASKARRELLEN.

KESÄKAHVILA ON AVOINNA 9-13, JA SE ON MAKSUTONTA VANHEMPIEN JA LASTEN YHDESSÄOLOA.

TIISTAISIN  RETKEILEMME, 5,12 JA 19.6. AURAJOEN RANTAMILLA.

KESKIVIIKKOISIN 6,13 JA 20.6 KOIVULAN SRK-TALOLLA.

TORSTAISIN 7,14 JA 21.6 HENRIKIN KIRKOLLA.

LISÄTIETOA OHJELMASTA LÖYTYY HENRIKINHENKKAHEPPA-SIVUILTA FB.STÄ

JUHANNUKSESTA ALKAEN LOMAILEMME JA PALAAMME PERHEKERHOILEMAAN TAAS ELOKUUSSA.

 

 

fÖRI-PULUKIN KÄVI NÄYTTÄYTYMÄSSÄ MEKSIKON LÄMMÖSSÄ, SE

VIETTÄÄ TALVI-KAUTTANSA LÄMPIMÄSSÄ KOSKA EI TYKKÄÄ TURUN TALVESTA.

 

 

 

 

MATKA MAAILMANYMPÄRI ALKOI PERHEKERHOSSA VUODEN ALUSTA JA TÄHÄN ASTI OLEMME TUTUSTUNEET JO KYLMÄÄN GRÖNLANTIIN , INTIAANIEN MEKSIKOON JA LÄMPIMÄÄN FLORIDAAN MIKKI HIIREN SEURASSA. HIIHTOLOMAVIIKON JÄLKEEN MATKA JATKUU ATLANTIN YLI………..

KEVÄÄN AIKANA SAAMME KÄYDÄ VIELÄ MONESSA MAASSA JA TUTUSTUA ERILAISIIN KULTTUUREIHIN JA MAIDEN ASUKKEIHIN, KAIKKEA JÄNNÄÄ ON LUVASSA……

 

PERHEKERHOT OVAT TAAS ALKANEET. TERVETULOA HENRIKIN KIRKOLLE MAANANTAISIN, SKANSSIN KAUPPAKESKUKSEEN TIISTAISIN JA KOIVULAN SEURAKUNTATALOLLE PERJANTAISIN KERHOILEMAAN. KERHOAIKA ON KAIKISSA KERHOISSA 9.30-11.15. TARJOLLA ON AINA PIENI AAMUPALA, OHJELMASSA PIENI HARTAUS, LAULULEIKIT SEKÄ ASKARTELUA. MUUTEN AIKA ON YHTEISTÄ JUTUSTELUA JA LEIKKIMISTÄ VANHEMMAN JA LAPSEN VÄLILLÄ, YHDESSÄOLOA JA VERTAISTUKEA. TOIMINTA ON MAKSUTONTA JA SEN JÄRJESTÄÄ HENRIKIN SRK YHDESSÄ VARHAISKASVATUKSEN KANSSA.

 

TERVETULOA VUOSI 2018.
LÄHIAIKOINA TÄNNE ILMESTYY KEVÄÄN TOIMINTAKALENTERI JOSSA KAIKKI KEVÄÄN TÄRKEÄT TAPAHTUMAT KALENTERIIN MERKITTÄVÄKSI.

Perhekerhossa vietettiin 20.11 Lapsenoikeuksien-päivää Suomi100-näyttelyn merkeissä. Perheet olivat kerhossa jo keväästä asti taiteilleet ja tuottaneet erilaisia askarteluja näyttelyä varten. nyt pääsimme nauttimaan  myös kakusta ja esityksestä, joka vei Agricolan jalanjäljille.

Näyttely avattiin juhlallisin menoin, nauha leikkaamalla tietenkin.

 

 

 

Liikuntapalveluiden loistava ohjaaja Sirke kävi vetämässä marraskuussa perhekerhossa Sirkuskoulua. Vanhemmat pääsivät yhdessä temppuilemaan lapsensa kanssa. Oli mm. marakattivoltteja ja kengurukeinua.Lopuksi päästiin rauhoittumaan keinupesään.

 

FÖRIPULUN TARINAT SAATIIN ALULLE LOKAKUUN ALUSSA JA LISÄÄ LORUJA SYNTYY KOKO AJAN

 

Föripulu saatettiin matkaan. Turun kaupungin varhaiskasvatuksen ja kasvatusasiainkeskuksen yhteinen lapsen kielenrikastuttamisprojekti saatiin käyntiin. Föripulun tarina kuunneltiin ja loruiltiin omia loruja, tehtiin yhteiselle föripululle sulkasato ja maalattiin kaunis taivas pulun lentoon saattoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syksy on alkanut perhekerhoissamme. Tänä syksynä valmistelemme yhteistä SUOMI100-näyttelyä, joka aukeaa Henrikin kirkolle Lapsen oikeuksien päivänä marraskuussa. Tietenkin teemana on suomen luonto ja kansallisuus.

TERVETULOA TAAS PERHEKERHOON!

Toimimme maanantaisin Henrikin kirkolla, tiistaisin Skanssissa ja perjantaisin Koivulan srk.talolla. Kerhoaika on 9.30-11.15.

Perhekerho jää kesätauolle 29.6.17 Tervetuloa taas syksyllä mukaan toimintaamme henrikin kirkolle, Skanssin kauppakeskukseen ja koivulan srk-talolle. Nähdään syksyllä
Aurinko lämmitti lauantaina Kirkkopäivien perhetapahtuma-päivässä. Lapsia ja aikuisia oli paljon puuhastelemassa yhdessä eri toimintapisteillä ja perhekerhon taideseinä kiinnosti kovasti ja halukkaita riitti solmimaan rotalle turkkia.

 

 

 

 

Perhekerhossa hemmoteltiin äitejä.

Äitienpäiväviikolla lapset pääsivät yhdessä valmistamaan äidille ihanan aamupalan. Hauskoja voileipiä syntyi paljon.

TERVETULOA PERHEKERHON VUOTEEN 2017

Perhekerhot alkavat vkolla 2, Tervetuloa Henrikille ma 9.1, Skanssiin to 12.1 ja Koivulaan pe 13.1.

Rauhallista Joulunaikaa kaikille perhekerholaisille! Siirrymme joulutauolle 12.12.16 alkaen, kevään 2017 kerhot alkavat vkolla 2. ma 9.1 Henrikissä, to 12.1 Skanssissa ja pe 13.1 koivulassa. nähdään taas silloin, terveisin marja ja minna
Rauhallista Joulunaikaa kaikille perhekerholaisille! Siirrymme joulutauolle 12.12.16 alkaen, kevään 2017 kerhot alkavat vkolla 2. ma 9.1 Henrikissä, to 12.1 Skanssissa ja pe 13.1 koivulassa. nähdään taas silloin, terveisin marja ja minna

syksya15karhut-033

 

Perhekerhossa on vietetty Nalle-viikkoa, kerholaisten mukana tulleet nallet leikkivät ja lauloivat mukana. Seuraavalla viikolla puuhattiin isänpäivä-yllätyksiä=)
Perhekerhossa on vietetty Nalle-viikkoa, kerholaisten mukana tulleet nallet leikkivät ja lauloivat mukana. Tällä viikolla puuhattiin isänpäivä-yllätyksiä=)

14699571_554667614725927_1126566164_o LOKAKUU: Lausteen tilojen remontin edelleen pitkittyessä siirrämme perhekerhon Skanssin monitorin viereisiin tiloihin 27.10.16 alkaen.

Kerho on avoinna torstaisin kello 9.30-11.15.

Tervetuloa kaikki perheet!

 

 

 

Ma 17.10 sukellettiin Ursulan urkumuskariin Henrikin kirkolla. Perhekerhon lapset pääsivät lopuksi itsekin kokeilemaan urkujen soittoa.

 

 

 

SYYSKUU:PERHEKERHOT OVAT KÄYNNISTYNEET!

Tämän syksyn teemana on Aistiseikkailu, jossa käytämme apuna satuja. Satuja luetaan, lauletaan, liikutaan ja aistitaan eri tavoin, askarteluja unohtamatta.

Lisäksi kerhossa on mahdollisuus kahvitteluun ja muiden perheiden tutustumiseen vapaan leikin ja oleskelun aikana.

Toiminta on maksutonta

Tervetuloa mukaan kaikki perheet

 

img_1206 img_1207 img_1208 img_1210 img_1213——————————————————————————HENRIKIN SEURAKUNNAN JA TURUN VARHAISKASVATUKSEN YHTEISET PERHEKERHOT ALKAVAT JÄLLEEN

Henrikin kirkolla ma 29.8,  Koivulan srk-talolla pe 2.9, Lausteella kerho alkaa to 1.9 kennel-liiton majalla toistaiseksi

Tervetuloa uudet ja vanhat perheet kello 9.30-11.15, leikkimään .laulamaan ja puuhastelemaan yhdessä!

Toiminta on maksutonta.

 

 

 

 

Kesäkuun perhekerhon viimeinen kerta henrikin kirkolla on pe 1.7.16 kello 9-13. Kesäloman jälkeen perhekerhot avaavat ovensa taas ma 29.8 Henrikin kirkolla, to 1.9 Lausteella ja pe 2.9 Koivulassa. Tervetuloa!

IMG_1194

MILTÄ KESÄ MAISTUU?

-Oli kesäkuun teemana perhekerhossa. Koko kuukauden ajan olemme askarrelleet ja laulaneet meren elävistä, grillimakkarasta, mansikoista ja tietenkin jäätelöstä.

IMG_1195

Juhannusviikolla vietimme ulkojuhlaa ja pihalla sai pomppia pomppulinnassa ja herkutella hot dogeilla.

IMG_1201IMG_1204IMG_1199

 

IMG_1189

SEURAKUNNAN PERHEKERHON KESÄKAHVILA

HENRIKIN KIRKOLLA MA 6.6-1.7  MAANANTAISIN

KESKIVIIKKOISIN JA PERJANTAISIN KELLO 9-13

MUKAVAA YHDESSÄOLOA, PUUHASTELUA JA LAULUJA

TOIMINTA ON MAKSUTONTA

TERVETULOA KAIKKI PERHEET